JUNNUTOIMINTA

Lasten ja nuorten harjoitukset alkavat maanantaina 21.8.2023!

Padel Lahti ry jatkaa lasten ja nuorten toiminnan järjestämistä syksyllä 2023. Tavoitteenamme on saada tarjolle ryhmiä usealle eri taitoisille ja ikäisille harrastajille. Toiminnan suunnittelusta ja koordinoinnista vastaa Jösö Mäkipää. Valmennustiimiimme kuuluvat lisäksi Juuso Veltheim, Janne Kaartti sekä Joa Takala. Pyrimme tukemaan myös nuorten harrastajiemme ohjaajakokemuksen karttumista, joten treeneissä saattaa olla mukana avustamassa myös oman seuramme nuoria osaajia.
Lasten ja nuorten toiminnassa pyrimme huomioimaan mukana olevien harrastajiemme erilaisia tavoitteita ja toiveita. Padel sopii niin tavoitteellisesti lajista innostuneille, muita lajeja harrastaville tukilajiksi, tai pelaamisen ja treenaamisen ilosta nauttiville. Harjoittelumme keskiössä on ilon kautta yhdessä tekeminen ja oppiminen. Padel on ennen kaikkea hauska ja sosiaalinen harrastus, joka sopii kaikille!

 • Ryhmiin ilmoittaudutaan koko syyskaudeksi ja samalla sitoudutaan kausimaksun maksamiseen syyskauden osalta.
 • Uudet harrastajat voivat jäädä pois kahden suunnitellun harjoituskerran jälkeen ilman maksua. Ryhmästä poisjääminen tulee viestiä kirjallisena ryhmän ohjaajalle enne kolmatta harjoituskertaa.
 • Osallistuvien junnujen tulee olla Padel Lahti ry:n jäseniä, ohjeet liittymiseen seuran sivuilta junioritoiminta sivusta alareunasta.
 • Syyskausi kestää 21.8.-.17.12.2024
 • Kevätkaudelle treenikertoja on 15–16, riippuen ryhmästä.
 • Treenejä ei järjestetä syyslomalla 23–29.10.2023 tai arkipyhinä
 • Ryhmät toteutetaan, mikäli niihin osallistuu riittävä määrä junioreita.
 • Jos joku alla esitetyistä ryhmistä ei kuvauksen perusteella osu teidän nuorenne taustoihin, suosittelemme silti ottamaan yhteyttä ja ilmoittamaan treenihalukkuus ja mahdollisesti sopivat päivät.
 • Pidätämme oikeuden muokata ryhmiä ja niiden kuvauksia, kun saamme yleiskuvan ja määriä harjoittelusta kiinnostuneista nuorista. On myös mahdollista. että lisäämme ryhmiä, jos kysyntää on enemmän kuin tulijoita, tai tulijoita olisi ajalle, joka ei ole nyt kalenterissa.
 • Olemme saaneet kaudelle 2023–2024 Opetus ja Kulttuuriministeriöltä (OKM) tukea harrastamisen kustannusten hillitsemiseksi. Käytämme tätä tukea junioritoiminnan osalta valmentaja/ohjaaja kustannusiin, kenttävuokriin, harrastusvälineisiin, sekä ohjaajien ja valmentajien lisäkoulutukseen.
 • Toivomme, että Padelin pariin pääsee kaikki kiinnostuneet, huolimatta esimerkiksi taloudellisesta tilanteesta. Huojennusta harrastamisen kustannuksiin voi hakea seuran hallitukselta laatimalla vapaamuotoisen viestin seuran puheenjohtajalle Maija Mäkipäälle (makipaamaija@gmail.com).
  Kaikki hakemukset kysellään luottamuksellisesti seuran hallituksessa.
 • Lisäksi tukea harrastamisen kustannuksiin voi myös anoa Payback Lahti yhdistykseltä, josta lisätietoja osoitteesta fi

HUOM! Järjestämme tutustumistreenit uusille harrastajille keskiviikkona 16.8.
Ryhmä 1 ( 7.12.-vuotiaat) klo 15.45–17.15.
Ryhmä 2 ( 13-18-vuotiaat) klo 16.45-18.15.

Lisätietoja: Jösö Mäkipää p. 050 491 8039
Ilmoittautumiset ryhmiin: jsmakipaa@gmail.com

Alta löydät syksyn ryhmät.

Syksyn ryhmät:

Pikkujunnut 7–10-vuotiaat
Ma klo 15:45-17:15 

Tämä ryhmä sopii lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan padelin. Lajia otetaan haltuun ja opetellaan mm. leikin varjolla. Treeni kestää puolitoista tuntia, josta kentällä ollaan vähintään tunti. Treenit sisältävät vaihtelevasti vapaampaa sekä ohjattua toimintaa, padel tekniikkaa, soveltavia harjoitteita, sekä kehonhallintaa.  Harjoituksia syksyllä 1alustavasti 16 kertaa.
Vastuuvetäjät: Janne Kaartti, Juuso Veltheim
Hinta: 170 €

Aloittelevat nuoret 10-12-vuotiaat
Ma klo 15:45-17:15  

Tämä ryhmä sopii padelista kiinnostuneille junioreille, joilla ei vielä ole kokemusta lajista tai vahvaa harrastetaustaa muista mailapeleistä. Treeni kestää puolitoista tuntia, josta kentällä ollaan vähintään tunti. Treenit sisältävät vaihtelevasti vapaampaa sekä ohjattua toimintaa, padel tekniikkaa, soveltavia harjoitteita, sekä kehonhallintaa.  Harjoituksia syksyllä alustavasti 16 kertaa.
Vastuuvetäjät:  Janne Kaartti, Juuso Veltheim
Hinta: 170 €

 
Aloittelevat nuoret 10-14-vuotiaat
Ke klo 15:45-17:15 
Tämä ryhmä sopii padeliin tutustuville ja vähemmän mailapelejä pelanneille.
Treeni kestää puolitoista tuntia ja kenttäaikaa on vähintään tunti. Lajiharjoittelun tueksi harjoitukset sisältävät monipuolisesti kehonhallintaan ja koordinaation liittyviä osioita.
Harjoituksia syksyllä alustavasti 16 kertaa
Vastuuvetäjä: Janne Kaartti
Hinta: 170 €

Nuoret harraste + ryhmä, 13–18-vuotiaat
Ke klo 16.45-18.15
Tämä ryhmä kohdennetaan nuorille pelaajillemme, jotka treenaavat pääsääntöisesti perjantai ja sunnuntai ryhmissä. Harjoituksiin otetaan 4 pelaajaa kerrallaan.
Harjoituksen aikana on kenttäaikaa 1h ja harjoituskokonaisuus sisältää omatoimisen alkuverryttelyn ja ohjatun loppuverryttelyn. Tässä ryhmässä pyritään tukemaan pelaajia, jotka käyvät turnauksissa ja ovat kiinnostuneita, tai jo mukana kansallisissa sarjapadel joukkueessa.
Vastuuvetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta: 180 €


Nuoret aloittelevat, 10–15-vuotiaat
To klo 15:15–16.30
Tämä ryhmä sopii joko uusille lajista kiinnostuneille, tai padelia vähän aikaa pelailleille nuorille, joilla on vähemmän mailapelikokemusta. Harjoitukset kestävät 1h15min, josta kentällä ollaan vähintään 1h. Osana harjoitusta tehdään verryttelyt ja koordinaatioharjoitteita. Harjoituksia syksyllä alustavasti 16 kertaa
VastuuvetäjäJösö Mäkipää
Hinta: 170 €


Nuoret harraste, 10-14-vuotiaat
To klo 16:30-17:45 
Tämä ryhmä sopii padelia jo vähintään vuoden harrastaneille junnuille tai useamman vuoden mailapelejä pelanneille nuorille. Harjoitukset kestävät 1h15min, josta kentällä ollaan vähintään 1h. Osana harjoitusta tehdään verryttelyt, fysiikka- ja motoriikka osiot.
Harjoituksiin kuuluu myös omatoiminen alkuveryttely, jota opetellaan kauden aikana. Harjoituksia syksyllä alustavasti 16 kertaa.
Vastuuvetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta: 170

 

Nuoret harraste 13-18-vuotiaat
Pe klo 15:00-17:00 
Tämä ryhmä on tarkoitettu mailapelejä jonkun verran pelanneille ja padelia jo
harrastaneille nuorille. Treeni kestää 2 tuntia, josta kentällä ollaan puolitoista tuntia. Kenttä ja lajiharjoittelun lisäksi toiminta sisältää fysiikka- ja motoriikkaharjoittelua tukemaan yleisten liikuntataitojen kehittymistä. Harjoituksia syksyllä alustavasti 16 kertaa.
Vastuuvetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta:  220€

 

Nuorten Harraste 2- ryhmä 13-18-vuotiaat
Su klo 10:30-12:30 
Tämä ryhmä on tarkoitettu padelia jo harrastaneille nuorille ja niille, jotka suunnittelevat osallistumista turnauksiin ja pelitapahtumiin. Treeni kestää kaksi tuntia, josta kentällä ollaan puolitoista tuntia. Kenttä ja lajiharjoittelun lisäksi toiminta sisältää fysiikka- ja motoriikkaharjoittelua tukemaan yleisten liikuntataitojen kehittymistä. Harjoituksia syksyllä alustavasti 16 kertaa.
Vastuuvetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta:  220€