kesän 2020 valmennukset

Kesä 2020 on täynnä Padel Lahden valmennuksia kaiken tasoisille pelaajille. Tarjolla on mm. padelin peruskursseja, aamutreenejä ja lasten päiväleirejä.  Valitse itsellesi paras tapa treenata ja ilmoittaudu mukaan!

Heinäkuun peruskurssit!

Heinäkuussa järjestämme Padelin neljän kerran lyhytkursseja viikoittaisten valmennusten muodossa. Kursseilla käydään läpi padelin perusasiat valmentajan johdolla. Kurssit sopivat vähemmän pelanneille.  Jokaisella kurssilla on neljä osallistujaa. Valmentajana toimii Antti Saari. Kurssin hinta 80€. Ilmoittautumiset info@padellahti.fi.

Kurssi: 6.-27.7, maanantaisin klo 16.-17.30

Kurssi: 6.-27.7, maanataisin klo 17.30-19.00

Kesän aamutreenit!

Kesällä 2020 ollaan tikissä. Padel Lahti järjestää viikoittaisia aamutreenejä valmentajan johdolla koko kesän ajan. Valmentajana toimii Antti Saari. Hinta on 20€/krt, mukaan mahtuu 4-8 pelaajaa/krt. Treenit toteutetaan jos saadaan vähintään neljä pelaajaa.

Ti klo 7.30-9.00 vähemmän pelanneet

Ke 7.30-9.00 keskitason pelaajat

To klo 7.30-9.00 enemmän pelanneet

Mikäli oma taso mietityttää niin rohkeasti mukaan kokeilemaan eri tasoja. Ilmoittautumiset aina edeltävän viikon sunnuntaihin mennessä osoitteeseen info@padellahti.fi.

Kilpatreenit

Järjestämme kesän aikana satunnaisesti kilpapelaajille valmennusta 4-8 pelaajan ryhmissä. Suunnitteilla on kokonaisuus, joka pitää sisällään padel treeniä 90 min ja siihen päälle 45 min fysiikka treenit. Treenien hinta on 30€/krt.  Näistä lisää, kun ensimmäiset päivät varmistuvat.

Lasten päiväleiri 1. 22.-26.6.20 yli 8-vuotiaille

Lasten päiväleirillä tutustutaan lajiin ja harjoitellaan padelin perusteita. Lisäksi ohjelmassa on lajia tukevia harjoitteita kentän ulkopuolella. Leiri on tarkoitettu yli 8-vuotiaille lapsille. Viikon aikana leireillään päivittäin klo 12-16 ja tarjolla on harjoittelun välissä välipalaa.

Leirin hinta on 179 €. Mikäli leirille osallistuva sisarukset, on alennus 25 €. Leiri ohjaajana ja valmentajana toimii Antti Saari. Ilmoittautumiset 17.6 mennessä osoitteeseen info@padellahti.fi. Leiri toteutetaan, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 6 osallistujaa.

Huomioithan, että päiväleirit 1 ja 2 toteutetaan samaa aikaa, mutta lapset touhuavat iän mukaan jaetuissa ryhmissä.

Lasten päiväleiri 2. 22.-26.6.20, 4-8-vuotiaille

Lasten päiväleirillä tutustutaan lajiin ja harjoitellaan padelin leikin varjolla niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Viikon aikana leireillään päivittäin klo 12-16. Tarjolla on välissä välipalaa.

Leirin hinta on 119 €. Mikäli leirille osallistuva sisarukset, on alennus 25 €. Leiri ohjaajina toimivat Antti Saari ja Mikko Kurki. Ilmoittautumiset 17.6 mennessä osoitteeseen info@padellahti.fi. Leiri toteutetaan, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 6 osallistujaa

Huomioithan, että päiväleirit 1 ja 2 toteutetaan samaa aikaa, mutta lapset touhuavat iän mukaan jaetuissa ryhmissä.