Kurssit ja lajitutustumiset

Padel Lahti tarjoaa erilaisia ohjauskokonaisuuksia pitkin vuotta. Tarjolla on aamutreenejä, klinikoita, peruskursseja ja tekniikkakursseja. Alla esiteltyjen lisäksi räätälöimme erilaisia tutustumispaketteja työporukoille, yhdistyksille ja kaveriporukoille.
Voit tilat räätälöidysti alla esitellyt kurssit myös omalle peliporukallesi!

Tervetuloa mukaan!

Lajitutustuminen

Lajitutustuminen on helppo tapa tutustua kertaluotoisesti lajiin ja Padel Lahden toimintaan. Lajitutustuminen pitää sisällään 1h eri lyönteihin tutustumista ja n. 30 min ohjattua peliä. Hinta on 28€/hlö (ryhmän koko minimissään 4 hlö) pitäen sisällään pelivälineet.  Lajitutustuminen on sovittavissa joustavasti ryhmän aikataulun mukaan. Varaa aika joko s-postilla info@padellahti.fi tai soittamalla p. 044 333 0133 / Mikko 

Padel tutuksi – kurssit aloittelijoille

Padel tutuksi- peruskurssi on hyvä tapa aloittaa laji. Se on suunnattu aloittelijoille ja neljän kerran kurssilla käydään läpi padelin peruslyönnit. Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa ja toteutetaan, mikäli vähintään 3 ilmoittautuu mukaan. Kurssilaisille on tarjolla mailat, joten et tarvitse vielä omia pelivälineitä! Mikäli et joku kerta pääse osallistumaan kurssille, voit korvata sen viikoittaisissa aamutreeneissämme.  Kurssin hinta on 125 €/hlö. Valmentajana Maija Mäkipää, Mikko Kurki tai Miika Leppä. Ilmoittautumiset Matchi-järjestelmän kautta. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit ilmoittautua s-postilla osoitteeseen info@padellahti.fi.

Kurssi 4: Maanantaisin 15.4-6.5 klo 17:30-19:00 Väinämöisentiellä Valmentaja Maija Mäkipää -TÄYNNÄ!
Kurssi 5: Tiistaisin 16.4-14.5 (ei 30.5)  klo 17-18:30  (Huom! 7.5 kurssikerta klo 20:00-21:30) Salpausselkä Parkissa valmentajana Miika Leppä – Ilmoittaudu tästä

Padel-jatkokurssit

Padel jatkokurssi sopii hyvin peruskurssin käyneille, lajin perusteet jo jotenkin hallitseville pelureille,  jotka haluavat oppia lisää lyöntien tekniikoita ja sijoittumista.  Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa ja toteutetaan, mikäli kaikki paikat täyttyvät.  4 x kurssilla perehdytään lyöntien tekniikoihin ja harjoitellaan tunnistamaan, milloin mitäkin lyöntiä käytetään. Kurssilla harjoitellaan mm. ylälyöntejä, Volleytä ja Bajadaa, sekä sijoittumista ja liikkumista kentällä.  Kurssi pidetään Padel Lahden – Väinämöisentien klubilla. 
Valmentajana Maija Mäkipää. Hinta 125 €/hlö.
Ilmoittautumiset Matchi-järjestelmän kautta. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit ilmoittautua s-postilla osoitteeseen info@padellahti.fi

Kurssi 2:  10.4-8.5 (ei 1.5) keskiviikkoisin klo 16:30-18:00 – ilmoittaudu tästä

Naisten akatemia aloittaa Salpausselkä Parkissa!

Tämä on tavoitteellinen valmennusryhmä sinulle, joka haluat viedä peliäsi eteenpäin. Akatemiassa treenaat tavoitteellisesti samantasoisten naisten kanssa koko kevään. Akatemia ryhmään mahtuu 8 pelaajaa ja se on suunnattu n. N2 tason pelaajille, jotka tähtäävät esimerkiksi kansallisiin D-luokan kisoihin.  Akatemian valmentaja on Maija Mäkipää.  Akatemian kausi on 11.1-17.5.24 ( ei Kiirastorstaina 28.3 eikä Helatorstaina 9.5).

Akatemiaan sisältyy:

  • Viikoittainen 1,5h tunnin valmennus ryhmässä (2 kenttää, 1 valmentaja) torstaisin klo 19:00-20:30 Salpausselkä Parkissa. Sisältäen henkilökohtaiset tavoitteiden asettelun ja niiden seurannan. Yhteensä 17 valmennuskertaa.
  • Viikoittainen pelivuoro 1,5h, jossa omatoimisesti pelailun kautta harjoitellaan valmentajan antamia teemoja. Akatemian pelivuoro on perjantaisin klo 17-18:30. Viikoittaisen pelivuoron ajankohtaa voidaan ryhmässä myös vaihtaa. Yhteensä 17 pelikertaa.
  • Tukea peliä eteenpäin vievään oheisharjoitteluun, joka suoritetaan omatoimisesti. Oheisharjoittelua varten akatemian käytössä on maksutta Väinämöisentien kuntonurkka.
  • Akatemian päätös on perjantaina 17.5, peli-illan päätteeksi Salpausselkä Parkin saunatilat ovat käytössä ja tarjolla on pientä syötävää.

Hinta 162€/kk (kokonaishinta kaudelle 648€/hlö) ja myös liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä.   
Ilmoittautumiset info@padellahti.fi viimeistään 5.1.24 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja info@padellahti.fi tai p. 041 4645079 / Alli


Senioreiden Padel tutuksi – peruskurssit 

Seniori pelaajien oma Padel tutuksi- peruskurssi on hyvä tapa aloittaa laji. Se on suunnattu lajista kiinnostuneille aloittelija senioreille. Neljän kerran kurssilla käydään läpi padelin peruslyönnit. Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa ja toteutetaan, mikäli kaikki paikat täyttyvät. Kurssilaisille on tarjolla mailat, joten et tarvitse vielä omia pelivälineitä! Hinta 109€/hlö.
Tällä hetkellä räätälöimme kursseja. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!
Lisätietoja p. 044 333 0133/ Mikko