Mixingit ja americanot

Hallilla pelaillaan mixingejä ja americanoja säännöllisesti!

Mixingit ovat padelin oma pelitapahtuma, johon ilmoittaudutaan ilman paria. Tarjolla on mukavaa, rentoa pelailua vaihtuvin parein! Kalenterissa on pyritty huomioimaan laajasti eri tasoilla olevia pelaajia. Mixingit maksavat 20€/hlö. Ilmoittautuminen tapahtuu s-postilla osoitteeseen: info@padellahti.fi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Alta löydät suuntaa antavat tasokuvaukset. Tule rohkeasti kokeilemaan eri tasoja! 

Nähdään hallilla!

Kevään aikataulut:

La 7.5 klo 9-11 Aloittelijat Mixing
La 7.5 klo 17-19 M3/N1 Mixing
La 7.5 klo 19-21 M2 Mixing

Aloittelija Mixing

Aloittelijoiden pelit. Emme katso kumpaan pukkariin marssit. Jos olet mukana esim. tällä hetkellä peruskurssilla tai muuten padel taipaleen alussa. Lyönnit pysyvät kentässä ja parhaana päivänä syntyy hyviä ralleja. Jos omaa mailaa ei vielä löydy, ei haittaa lainaamme sen sinulle. Jos et osaa vielä sääntöjä, nämä kaikki kerrotaan pelisession alussa!

Naiset taso 2

Tämä on sinun paikkasi, kun padel on jo tuttu laji;  tiedät säännöt, saat kivoja palloralleja aikaiseksi, lyönnit ovat teoriassa hanskassa, mutta huomaat ajautuvasi vielä mieluummin puolustusasemiin kentän takaosaan ja mailaote tuppaa kääntymään kämmenelle tai paistinpannulle..

Naiset taso 1

Tämä on sinun paikkasi, mikäli Naiset taso 2 on ns. ”helppo nakki”. Olet pelannut padelia,  tennistä tai muita mailapelejä usean vuoden ajan ja tiedät säännöt ja taktisen puolen padelista.  Haet nälkäisesti paikkaa verkolta ja olet sisäistänyt bandeja-lyönnin merkityksen.. Tänne tullaan hakemaan kovia pelejä naisten kesken!

Miehet taso 3

Olet käynyt pelaamassa  jo hetken aikaa . Tiedät padelin säännöt ja taktisen puolen  ja osaat niitä käytännössäkin toteuttaa. Peliporukan vuorolla pelataan uhrautuvasti, haetaan palloa joka paikasta ja vauhti kiihtyy ajoittain hallitsemattomaksi.. Porukalla haaveilette, että joskus tulevaisuudessa käydään hakemassa pallo takaisin peliin kentän ulkopuolelta, mutta tiedostetaan, että siihen menee vielä hetki.. Lempi lyöntejä ovat usein Smash ja vielä kovempi Smash – ilman, että se on ulkona kentältä..

Miehet taso 2

Tämä on sinulle, mikäli Miehet taso 3 on ns. ”helppo nakki”.  Vauhti on vaihtunut kierteeseen ja on aika saada kovempia pelejä.  Haaveilet jo pöljästä päivästä, jolloin päihittäisit naapuri kentän pitkään harjoitelleen kilpa-Maken.  Lyöntisi ovat hyvin hallussa. Voiman lisäksi kontrollissa ovat kierteet ja taktinen puolikin.. Palloa haetaan jo kentän ulkopuolelta, tai ainakin ollaan jo oviaukossa menossa.. onnistuminen on jo aika lähellä. 

Miehet taso 1-2

Olet hoitanut tason kaksi kipuilematta ja haet vieläkin kovempia vastustajia . Huomaat, että Kilpa-Make on alkanut pyydellä sinua peleille. Tämä on sinun paikkasi, mikäli rahkeet ei ihan vielä riitä ykköstasolla, mutta mieli ja kroppa vetää sinne!

 Miehet taso 1

Tämä on sinun paikkasi, kun haet niitä alueen kovimpia pelejä – Kilpa-Maket! Tiesitkö, että jotkut jopa matkaavat satojen kilometrien päästä vain päästäkseen pelaamaan tähän ryhmään? Kilpa-Make elää ja hengitä padelia. Katselet youtubesta paljon tekniikka- ja taktiikkavideoita, mutta nykyisin jo omia Padelgo.tv striimejä ja niiden highlightejä..  Lempilyöntisi ovat Bandeja, Chiquita, Vibora, Bajada ja bodyshot! Haaveilet, että lähiaikoina nostat Lahen avointen M kilpa pytyn ilmaan!

 Mixto mixing

Tämä pelimuoto on yksi suosituimmista Espanjassa. Mixty peleissä on aina sopivalla tavalla sutinaa. Peliparit vaihtuvat koko ajan niin, että verkon toisella puolella on aina vastassa mies- ja naispelaaja! Tasot ovat 1 (enemmän pelanneet) ja taso 2 (vähemmän pelanneet).

Pariskunta padelit

Tämä on oiva ja suhteellisen edullinen parisuhdeterapian elementtejä sisältävä pelimuoto. Mukaan ilmoittaudutaan oman parin kanssa.  Suhteenne laatu voi olla minkälainen vain, pääasia on, että olette eri sukupuolta ja haluatte pelata ja viettää siinä samalla aikaa yhdessä. Pelit pelataan koko setin ajan saman parin kanssa. Taso on vapaa ja vaihteleva!