Mixingit ja americanot

Hallilla pelaillaan mixingejä ja americanoja säännöllisesti!

Mixingit ovat padelin oma pelitapahtuma, johon ilmoittaudutaan ilman paria. Tarjolla on mukavaa, rentoa pelailua vaihtuvin parein! Kalenterissa on pyritty huomioimaan laajasti eri tasoilla olevia pelaajia. Mixingit maksavat 20€/hlö. Ilmoittautuminen tapahtuu s-postilla osoitteeseen: info@padellahti.fi. Mixing-tapahtumilla on usein oma sponsori, jonka tuotepalkinnoilla palkitaan finaalikentän pelaajat!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Alta löydät suuntaa antavat tasokuvaukset, joita päivitetään parhaillaan! Tule rohkeasti kokeilemaan eri tasoja! 

Nähdään hallilla!

Syksyn 2022 aikataulut löydät alta!

Lauantain 26.11 sponsorina LSK

La 26.11 klo 9-11 M1-2
La 26.11 klo 11-13 Aloittelijat

 

Lauantaina 17.12 sponsorina Parturi-kampaamo Stooli

La 17.12 klo 9-11 N2
La 17.12 klo 11-13 M4
La 17.12 klo 13-15 N1-2

Aloittelija Mixing

Aloittelijoiden pelit. Emme katso kumpaan pukkariin marssit. Jos olet mukana esim. tällä hetkellä peruskurssilla tai muuten padel taipaleen alussa. Lyönnit pysyvät kentässä ja parhaana päivänä syntyy hyviä ralleja. Jos omaa mailaa ei vielä löydy, ei haittaa lainaamme sen sinulle. Jos et osaa vielä sääntöjä, nämä kaikki kerrotaan pelisession alussa!

Naiset taso 3

Tämä on mainio ryhmä naisille, jotka osaavat jo jotenkin perusteet ja ralleja syntyy. Tämä on sinun paikkasi,  kun tiedät säännöt, saat kivoja palloralleja aikaiseksi ja lyönnit ovat teoriassa hanskassa, mutta helppoja virheitä tulee vielä turhan usein..

Naiset taso 2

Tämä on sinun paikkasi, kun padel on jo tuttu  laji;  tiedät lyönnit  mutta kierteet ja taktiikka ovat vielä hioutumassa ja  huomaat ajautuvasi vielä mieluummin puolustusasemiin kentän takaosaan ja mailaote tuppaa kääntymään kämmenelle tai paistinpannulle..

Naiset taso 1

Tämä on sinun paikkasi, mikäli Naiset taso 2 on ns. ”helppo nakki”. Olet pelannut padelia useamman vuoden ajan, osaat varioida lyöntejä niin suuntia, voimakuuksia kuin kierteitäkin.  Haet nälkäisesti paikkaa verkolta ja olet sisäistänyt bandeja-lyönnin merkityksen.. Tänne tullaan hakemaan kovia pelejä naisten kesken!

Miehet taso 4

Tämä on mainio ryhmä miehille,  jotka osaavat jo jotenkin perusteet ja ralleja syntyy. Tämä on sinun paikkasi,  kun tiedät säännöt, saat kivoja palloralleja aikaiseksi ja lyönnit ovat teoriassa hanskassa, mutta helppoja virheitä tulee vielä turhan usein.. Olet kuullut taktiikasta, mutta sen toteuttaminen on vielä vähän epäselvää..

Miehet taso 3

Olet käynyt pelaamassa  jo jonkin aikaan. Tiedät osaat padelin eri lyöntejä ja taktisen puolen  ja osaat niitä käytännössäkin toteuttaa. Peliporukan vuorolla pelataan uhrautuvasti, haetaan palloa joka paikasta ja vauhti kiihtyy ajoittain hallitsemattomaksi.. Porukalla haaveilette, että joskus tulevaisuudessa käydään hakemassa pallo takaisin peliin kentän ulkopuolelta, mutta tiedostetaan, että siihen menee vielä hetki.. Lempi lyöntejä ovat usein Smash ja vielä kovempi Smash – ilman, että se on ulkona kentältä..

Miehet taso 2

Tämä on oiva ryhmä sinulle, kun vauhti on vaihtunut kierteeseen ja on aika saada kovempia pelejä.  Haaveilet jo pöljästä päivästä, jolloin päihittäisit naapuri kentän pitkään harjoitelleen kilpa-Maken.  Lyöntisi ovat hyvin hallussa. Voiman lisäksi kontrollissa ovat kierteet ja taktinen puolikin.. Palloa haetaan jo kentän ulkopuolelta, tai ainakin ollaan jo oviaukossa menossa.. onnistuminen on jo aika lähellä. 

Miehet taso 1-2

Olet hoitanut tason kaksi kipuilematta ja haet vieläkin kovempia vastustajia . Huomaat, että Kilpa-Make on alkanut pyydellä sinua peleille. Tämä on sinun paikkasi, mikäli rahkeet ei ihan vielä riitä ykköstasolla, mutta mieli ja kroppa vetää sinne!

 Miehet taso 1

Tämä on sinun paikkasi, kun haet niitä alueen kovimpia pelejä – Kilpa-Maket! Tiesitkö, että jotkut jopa matkaavat satojen kilometrien päästä vain päästäkseen pelaamaan tähän ryhmään? Kilpa-Make elää ja hengitä padelia. Katselet youtubesta paljon tekniikka- ja taktiikkavideoita, mutta nykyisin jo omia Padelgo.tv striimejä ja niiden highlightejä..  Lempilyöntisi ovat Bandeja, Chiquita, Vibora, Bajada ja bodyshot! Haaveilet, että lähiaikoina nostat Lahen avointen M kilpa pytyn ilmaan!

 Mixto mixing

Tämä pelimuoto on yksi suosituimmista Espanjassa. Mixty peleissä on aina sopivalla tavalla sutinaa. Peliparit vaihtuvat koko ajan niin, että verkon toisella puolella on aina vastassa mies- ja naispelaaja! Tasot ovat 1 (enemmän pelanneet) ja taso 2 (vähemmän pelanneet).

Pariskunta padelit

Tämä on oiva ja suhteellisen edullinen parisuhdeterapian elementtejä sisältävä pelimuoto. Mukaan ilmoittaudutaan oman parin kanssa.  Suhteenne laatu voi olla minkälainen vain, pääasia on, että olette eri sukupuolta ja haluatte pelata ja viettää siinä samalla aikaa yhdessä. Pelit pelataan koko setin ajan saman parin kanssa. Taso on vapaa ja vaihteleva!