Mixtingit ja americanot

Syksyn mixtingien aikatalut on nyt julkaistu!

Kalenterissa on pyritty huomioimaan laajasti eri tasoilla olevia pelaajia. Mixtingeihin ilmoittaudutaan aina yksilöinä. Ainoastaan Pariskunta padeleihin tulee ilmoittautua peliparin kanssa. Syksyn mixtingit maksavat 20 €/hlö. Ilmoittautuminen tapahtuu s-postilla osoitteeseen: info@padellahti.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Alta löydät aikataulut ja  suuntaa antavat tasokuvaukset. Tule rohkeasti kokeilemaan eri tasoja! 

Nähdään hallilla!

10.10 pelailut:

klo 9-11 Aloittelijat

klo 11-13 Mixto 2

klo 13-15 N1 /M3

klo 15-17 M2

klo 17-19 M1

14.11 pelailut:

klo 9-11 Aloittelijat

klo 11-13 Pariskunta padelit

klo 13-15 N2

klo 15-17 M1

12.12 pelailut:

klo 9-11 Aloittelijat

klo 11-13 Mixto 1

klo 13-15 N2

klo 15-17 M2

Klo 17-19 N1/M3

 Aloittelija Mixting

Aloittelijoiden pelit. Emme katso kumpaan pukkariin marssit. Jos olet mukana esim. tällä hetkellä peruskurssilla tai muuten padel taipaleen alussa on tämä sinun paikkasi päästä ulosmittaamaan tämän hetken pelitaidot. Jos omaa mailaa ei vielä löydy, ei haittaa lainaamme sen sinulle. Ei haittaa, jos et osaa vielä sääntöjä, nämä kaikki kerrotaan pelisession alussa!

Naiset taso 2

Tämä on sinun paikkasi, jos olet padel uran alkutaipaleella. Tiedän säännöt noin suurin piirtein ja saat kivoja palloralleja aikaiseksi tutussa porukassa. Haet uusia pelikavereita ja kunnon hikeä pintaan.

Naiset taso 1

Tämä on sinun paikkasi, mikäli Naiset taso 2 on ns. ”helppo nakki”. Olet pelannut tennistä tai muita mailapelejä usean vuoden ajan ja tiedän säännöt ja taktisen puolen padelista. Tänne tullaan hakemaan kovia pelejä naisten kesken!

Miehet taso 3

Olet käynyt pelaamassa aloittelijoiden tapahtumassa ja vietit aikaasi enemmän kentillä yksi ja kaksi tai olet jo hetken aikaa harrastanut tutussa peliporukassa padelia. Haet uusia pelikavereita ja pitkiä palloralleja. Tiedät jo padelin säännöt ja osaat niitä käytännössäkin toteuttaa. Haaveilet, että joskus tulevaisuudessa käyt hakemassa pallon takaisin peliin kentän ulkopuolelta, mutta tiedostat, että siihen menee vielä hetki..

Miehet taso 2

Tämä on sinulle, mikäli Miehet taso 3 on ns. ”helppo nakki”. On aika saada kovempia pelejä ja tiedät, että varmasti hyvän päivänä päihittäisit naapuri kentän pitkään harjoitelleen Maken. Ainakin silloin, kun oma osuma palloon on puhdas. Säännöt on hyvin hallussa ja taktinen puolikin, ainakin ajatuksen tasolla.

Miehet taso 1-2

UUTUUS!! Olet hoitanut tason kaksi kipuilematta ja haet vieläkin kovempia vastustajia tai taso ykkösen peleissä sahaat kenttien 2-3 väliä tai olet ottanut paikkasi tukevasti kentältä kolme. Tämä on sinun paikkasi, mikäli rahkeet ei ihan vielä riitä ykköstasolla, mutta mieli ja kroppa vetää sinne!

 Miehet taso 1

Tämä on sinun paikkasi, kun haet niitä alueen kovimpia pelejä. Jotkut jopa matkaavat satojen kilometrien päästä vain päästäkseen pelaamaan tähän ryhmään. Elät ja hengitä padelia. Katselet youtubesta paljon tekniikka- ja taktiikkavideoita ja siippasi on herännyt yöllä espanjalaisen World Padel -tour selostajan ”Paquito, Paquito” – huutoon!

 Mixto mixting

Tämä pelimuoto on yksi suosituimmista Espanjassa. Mixty peleissä on aina sopivalla tavalla sutinaa. Peliparit vaihtuvat koko ajan niin, että verkon toisella puolella on aina vastassa mies- ja naispelaaja! Tasot ovat 1 (enemmän pelanneet) ja taso 2 (vähemmän pelanneet).

Pariskunta padelit

Tämä on oiva ja suhteellisen edullinen parisuhdeterapian elementtejä sisältävä pelimuoto. Mukaan ilmoittaudutaan oman parin kanssa.  Suhteenne laatu voi olla minkälainen vain, pääasia on, että olette eri sukupuolta ja haluatte pelata ja viettää siinä samalla aikaa yhdessä. Pelit pelataan koko setin ajan saman parin kanssa. Taso on vapaa ja vaihteleva