treenit ja klinikat

Padel hallilla järjestetään viikoittain aamu- ja iltapäivätreenejä eri tasoisille pelaajille valmentajan johdolla. 

Alkavan viikon treeneihin ilmoittaudutaan aina viimeistään kahta päivää ennen treeniä laittamalla s-postia osoitteeseen info@padellahti.fi. Treenit maksavat 23 € ja ne toteutetaan, mikäli vähintään 4 osallistuu. Ryhmän koko on 4-8 pelaajaa. Voit myös varata itsellesi vakiopaikan treeneistä, jolloin ilmoitat, mikäli et pääse osallistumaan!  Alta näet ryhmien aikataulut ja  kuvaukset. 

Tervetuloa mukaan!

Aloittelijat: Pe 7.30–9.00 (Valmentajana Jösö Mäkipää)

Harjoitukset sopivat pelureille, jotka ovat padel-uran alkutaipaleella ja haluavat oppia lajin perusteita. Osallistujien ei tarvitse osata vielä kontrolloida lyöntejä voimakkuuksien tai lyöntisuuntien osalta. Tunnilla on paljon koppatreeniä sekä harjoitteita pallotykin kanssa, jolloin parin kanssa tehtävien harjoitteiden osuus on pienempi. Treeni sopii hyvin korvaamaan Padel-tutuksi peruskurssin korvaavia kertoja.

N3: Ma klo 9.00–10.30  (Valmentajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopivat pelureille, jotka tarvitsevat vielä treeniä sekä tekniikkaan, että pallon kontrollointiin lyöntisuuntien ja voimakkuuksien osalta. Tunnilla on paljon koppatreeniä sekä jonkin verran harjoitteita parin kanssa

N2/M3: Ke 7.30–9.00 (Valmentajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa.

Seniorit/N3/M4: Ke klo 9.00–10.30 (Valmentajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa. Treeni sopii myös senioreille ja on tempoltaan rauhallisempi!

N2/M3: Ke 14.30–16.00 (Valmentajana Maija Mäkipää) 
Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan tehokkaasti oman parin kanssa. Tunneilla kerrataan myös peruslyöntien tekniikoita. Harjoitteita tehdään pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa.

M2/N1: Ti klo 7.30–9.00 (Valmentajana Maija Mäkipää)  
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka kykenevät hyvin kontrolloimaan lyöntien voimakkuutta ja suuntaa ja peruslyöntien tekniikat ovat jo pääpiirteittään hallussa. Harjoitteita suoritetaan pareittain ja pelinomaisissa tilanteissa.  Tunti pitää sisällään myös liikettä ja fysiikkaa kehittäviä osuuksia sekä pelin taktista puolta.

M1-2/kilpa: Ti klo 14.30-16.00, Pe 7.30-9.00 (Valmentajana Mikko Kurki)
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka hallitsevat lyöntien suunnat ja voimakkuuden ja ovat jo taitotasoltaan edistyneitä ja osaavat lyöntien perustekniikat. Harjoitteita tehdään pääasiallisesti parin kanssa tai pelinomaisissa tilanteissa. Toistoja voidaan hakea myös pallotykki-treenillä.

Padel klinikka

Tiistaisin klo 18–19 sekä lauantaisin klo 10-13 järjestetään teemallinen klinikka, joiden aiheina ovat ylälyönnit, verkkopeli ja puolustaminen. Klinikat sopivat pelureille, jotka ovat harrastaneet jonkin aikaa padelia ja peruslyönnit ovat hallussa. Klinikalle mahtuu 4 osallistujaa ja tunnin aikana keskitytään yhteen teemaan. Tiistaina klinikat vetää Mikko Kurki ja lauantain klinikat Maija Mäkipää.

Ilmoittautumiset s-postilla info@padellahti.fi. Huomiothan, että sinulla voi olla varattuna yhtä aikaa paikka enimmillään kolmelle klinikalle.  

Padel Lahti ry:n jäsenet ja Lahen Liigan talvisarjan pelaajat 17€ / krt, muut 23€ / krt.

Voit myös tilata peliporukallesi räätälöidyn klinikan!

Tiistain teemat:

8.11 puolustaminen – TÄYNNÄ
15.11 ylälyönnit
22.11 verkkopeli
29.11 puolustaminen

Lauantain teemat:

26.11 klo 16.00 puolustaminen
26.11 klo 17.00 verkkopeli
26.11 klo 18.00 ylälyönnit