treenit ja klinikat

Super suositut aamutreenit ja iltapäivätreenit

Padel hallilla järjestetään viikoittain aamutreenejä eri tasoisille pelaajille ohjaajan johdolla. 

Alkavan viikon treeneihin ilmoittaudutaan aina viimeistään sunnuntaina laittamalla s-postia osoitteeseen info@padellahti.fi. Treenit maksavat 20 € ja ne toteutetaan, mikäli vähintään 4 osallistuu. Ryhmän koko on enintään 8 pelaajaa. Voit myös varata itsellesi vakiopaikan treeneistä, jolloin ilmoitat, mikäli et pääse osallistumaan! Linkistä voit ladata treenikalenterin ja alta näet ryhmien kuvaukset. 

Tervetuloa mukaan!

Aloittelijat: Ti 7.30–9.00 (Ohjaajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopivat pelureille, jotka ovat padel-uran alkutaipaleella ja haluavat oppia lajin perusteita. Osallistujien ei tarvitse osata vielä kontrolloida lyöntejä voimakkuuksien tai lyöntisuuntien osalta. Tunnilla on paljon koppatreeniä sekä harjoitteita pallotykin kanssa, jolloin parin kanssa tehtävien harjoitteiden osuus on pienempi. Treeni sopii hyvin korvaamaan Padel-tutuksi peruskurssin korvaavia kertoja.

Vähemmän pelanneet/N3: Ma klo 9.00–10.30  (Ohjaajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopivat pelureille, jotka tarvitsevat vielä treeniä sekä tekniikkaan, että pallon kontrollointiin lyöntisuuntien ja voimakkuuksien osalta. Tunnilla on paljon koppatreeniä sekä jonkin verran harjoitteita parin kanssa

N2-3/M3: Ke 7.30–9.00 (Ohjaajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa.

Seniorit/N2/M3: Ke klo 9.00–10.30 (Ohjaajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa. Treeni sopii myös senioreille ja on tempoltaan rauhallisempi!

N1-2/M2-3: Ti klo 9.00–10.30, Ke 14.30–16.00 (Ohjaajana Maija Mäkipää) 
Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan tehokkaasti oman parin kanssa. Tunneilla kerrataan myös peruslyöntien tekniikoita. Harjoitteita tehdään pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa.

N1/M2: To klo 7.30–9.00 (Ohjaajana Maija Mäkipää)  
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka kykenevät hyvin kontrolloimaan lyöntien voimakkuutta ja suuntaa ja peruslyöntien tekniikat ovat jo pääpiirteittään hallussa. Harjoitteita suoritetaan pareittain ja pelinomaisissa tilanteissa.  Tunti pitää sisällään myös liikettä ja fysiikkaa kehittäviä osuuksia sekä pelin taktista puolta.

M1-2/kilpa: Ti klo 14.30-16.00, Pe 7.30-9.00 (Ohjaajana Antti Saari/ Mikko Kurki) 
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka hallitsevat lyöntien suunnat ja voimakkuuden ja ovat jo taitotasoltaan edistyneitä ja osaavat lyöntien perustekniikat. Harjoitteita tehdään pääasiallisesti parin kanssa tai pelinomaisissa tilanteissa. Toistoja voidaan hakea myös pallotykki-treenillä.

Padel klinikka

Padel klinikka on kertaluontoinen intensiiviohjaus, joka räätälöidään joka kerta osallistujien toiveiden mukaan. Kilinikalle mahtuu 3–4 osallistujaa kerrallaan. Klinikka on varattavissa omalle porukalle joka toinen tiistai klo 18-19. 

Varaukset s-postilla info@padellahti.fi tai soittamalla p. 044 333 0133/Mikko.

Padel Lahti ry:n jäsenet ja Lahen Liigan talvisarjan pelaajat 15€ / krt, muut 20€ / krt.

Teemalliset klinikat

Joka toinen tiistai klo 18–19 järjestetään teemallinen klinikka, joiden aiheina ovat puolustaminen, sijoittuminen / parityöskentely, Volley/verkkopeli ja Bandeja.  Klinikalle mahtuu 4 osallistujaa ja tunnin aikana keskitytään yhteen teemaan.

Varaukset s-postilla info@padellahti.fi tai soittamalla p. 044 333 0133/Mikko.

Padel Lahti ry:n jäsenet ja Lahen Liigan talvisarjan pelaajat 15€ / krt, muut 20€ / krt.

Teemat:

29.3 Bandeja – TÄYNNÄ!
12.4 Volley/ verkkopeli – TÄYNNÄ!
26.4 puolustaminen – TÄYNNÄ!
10.5 sijoittuminen ja parityöskentely – TÄYNNÄ!
24.5 Bandeja – TÄYNNÄ!