treenit ja klinikat

Padel hallilla järjestetään viikoittain aamu- ja iltapäivätreenejä eri tasoisille pelaajille valmentajan johdolla.  Syksyn treenit käynnistyvät 15.8.23!

Alkavan viikon treeneihin ilmoittaudutaan aina viimeistään kahta päivää ennen treeniä Matchi-varausjärjestelmän kautta. Treenit maksavat 23 € ja ne toteutetaan, mikäli vähintään 3 osallistuu. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit tehdä varauksen laittamalla s-postia (info@padellahti.fi).

Ryhmän koko on 3-4 pelaajaa. Voit myös varata itsellesi vakiopaikan treeneistä s-postilla info@padellahti.fi.  Alta näet ryhmien aikataulut ja kuvaukset sekä löydät ilmoittautumislinkit. 

Tervetuloa mukaan!

vähemmän pelanneet / N3: Pe 7:30–9:00 (Valmentajana Janne Kaartti)

Harjoitukset sopivat pelureille, jotka haluavat oppia lajin perusteita. Tunnilla on paljon koppatreeniä sekä harjoitteita pallotykin kanssa, jolloin parin kanssa tehtävien harjoitteiden osuus on pienempi. Treeni sopii hyvin korvaamaan Padel-tutuksi peruskurssin tai jatkokurssin korvaavia kertoja.
Ilmoittaudu täältä.

N2-3/M3-4: Ti klo 15:00-16:30 (Valmentajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopivat pelureille, jotka tarvitsevat vielä treeniä sekä tekniikkaan, että pallon kontrollointiin lyöntisuuntien ja voimakkuuksien osalta. Tunnilla on sekä koppatreeniä sekä jonkin verran harjoitteita parin kanssa.
Ilmoittaudu täältä.

N2/M3: Ke 7:30–9:00 (Valmentajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa.
Ilmoittaudu täältä.

Seniorit: Ke klo 9:00–10:30 (Valmentajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa. Treeni sopii senioreille ja on tempoltaan rauhallisempi!
Ilmoittaudu täältä.

N1-2/M2-3: Ke 15:00–16:30 (Valmentajana Maija Mäkipää) 
Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan tehokkaasti oman parin kanssa. Tunneilla kerrataan myös peruslyöntien tekniikoita. Harjoitteita tehdään pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa.
Ilmoittaudu täältä.

M2/N1: Ti klo 7:30–9:00 (Valmentajana Maija Mäkipää)  
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka kykenevät hyvin kontrolloimaan lyöntien voimakkuutta ja suuntaa ja peruslyöntien tekniikat ja kierteet ovat jo pääpiirteittään hallussa. Harjoitteita suoritetaan pareittain ja pelinomaisissa tilanteissa.  Tunti pitää sisällään myös liikettä ja fysiikkaa kehittäviä osuuksia sekä pelin taktista puolta.
Ilmoittaudu täältä.

M1-2/kilpa:  Pe 7.30-9.00 (Valmentajana Mikko Kurki)
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka hallitsevat lyöntien suunnat ja voimakkuuden ja ovat jo taitotasoltaan edistyneitä ja osaavat lyöntien perustekniikat. Harjoitteita tehdään pääasiallisesti parin kanssa tai pelinomaisissa tilanteissa. Toistoja voidaan hakea myös pallotykki-treenillä.
Ilmoittaudu täältä

Fysiikkatreenit -Monipuolista kiertoharjoittelua pelureille Ma klo 17:45-18:30 ja Ke klo 18:15-19:00

Tule mukaan fysiikkatreeniin juuri sen kuntoisena kuin olet ja silloin kun pääset. Halutessasi voit ilmoittautua vakiokävijäksi. Tässä ryhmässä treenataan, niin että hiki tulee (jos haluat), mutta hauskaa pitäen! Ryhmä kokoontuu hallin jumppanurkassa maanantaisin klo 17:45-18:30 ja  ja keskiviikkoisin klo 18:15-19:00.

Ohjaajana Maija Mäkipää.

Hinta 10€ / krt
Maksu paikan päällä Mobilepaylla.
Lisätietoa Maija Mäkipää p. 040 744 9526 

Ilmoittautumiset

 

Padel klinikat

Torstaisin klo 16-17 ja klo 17-18  järjestetään teemallinen klinikka, joiden aiheina ovat kulman puolustaminen, bandeja, vibora, chiquita, parityöskentely, syöttö/palautus. Kevään klinikoita järjestetään eri tasoisille pelureille ja harjoitukset määräytyvät osallistujien osaamisen mukaan. Taso ovat N1-2/ M2 ja N3/ M4.  Klinikalle mahtuu 4 osallistujaa ja tunnin aikana keskitytään yhteen teemaan. Torstain  klinikat vetää Mikko Kurki.

Ilmoittautumiset suoraan Matchi-järjestelmän kautta. 
Padel Lahti ry:n jäsenet 17€ / krt, muut 23€ / krt. Voit myös tilata peliporukallesi räätälöidyn klinikan!