tres reyes - turnaus

Klubituupparin unelma turnaus – Tres Reyes pelataan 16.-17.4!

Loppiainen on yksi Espanjan suurimmista juhlista – siksipä loppiaisena oli tarkoitus pelata klubituupparin unelma turnaus Tres Reyes!  Nyt Kolmen kuninkaan turnaus pelataan pääsiäisenä!

Turnaukseen ilmoittaudutaan ILMAN paria ja parit arvotaan. Parit sijoitetaan arvonnassa Padel Lahden rankingin mukaan 1. koriin ja 2. koriin (aloittelijat nostetaan samasta korista). Pari muodostetaan 1. ja 2. korin pelaajasta. Tämän jälkeen parit arvotaan kolmeen lohkoon. Pelit käynnistyvät tilanteesta 2-2, eli pelataan lyhyet erät golden pointilla! (Mahdollinen 3. erä on 7 pisteen tie-break.)  Lohkovaiheen jälkeen lohkojen ykköset kohtaavat, kakkoset kohtaavat ja kolmoset kohtaavat ja vähitellen Tres Reyes on selvillä!

Turnauksessa on viisi sarjaa: aloittelijat, naiset (N1-2) miehet harraste (n. M3, Lahen Liiga lohkot 9-6) , M haastajat (M2 ja M1-2, Lahen Liiga lohkot  n. 5-2). M kilpa (M1-2 ja M1, Lahen Liigan lohkot n. 1-3)

Hinta 18 €/hlö. Ilmoittautumiset 9.4.21 mennessä osoitteeseen info@padellahti.fi.

Mukaan mahtuu 18 pelaajaa/sarja.

Voit osallistua useampaan kuin yhteen sarjaan – esimerkiksi sekä miehet harraste ja miehet haastaja tai miehet haastajat ja miehet kilpa! 

Lisätietoja: Mikko p. 044 333 0133

Tervetuloa!