kurssit ja lajitutustumiset

Padel Lahti tarjoaa erilaisia ohjauskokonaisuuksia pitkin vuotta. Tarjolla on aamutreenejä, klinikoita, peruskursseja ja tekniikkakursseja. Alla esiteltyjen lisäksi räätälöimme erilaisia tutustumispaketteja työporukoille, yhdistyksille ja kaveriporukoille.
Voit tilat räätälöidysti alla esitellyt kurssit myös omalle peliporukallesi!

Tervetuloa mukaan!

Lajitutustuminen

Lajitutustuminen on helppo tapa tutustua kertaluotoisesti lajiin ja Padel Lahden toimintaan. Lajitutustuminen pitää sisällään 1h eri lyönteihin tutustumista ja n. 30 min ohjattua peliä. Hinta on 28€/hlö (ryhmän koko minimissään 4 hlö) pitäen sisällään pelivälineet.  Lajitutustuminen on sovittavissa joustavasti ryhmän aikataulun mukaan. Varaa aika joko s-postilla info@padellahti.fi tai soittamalla p. 044 333 0133 / Mikko 

Padel tutuksi – kurssit aloittelijoille

Padel tutuksi- peruskurssi on hyvä tapa aloittaa laji. Se on suunnattu aloittelijoille ja neljän kerran kurssilla käydään läpi padelin peruslyönnit. Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa ja toteutetaan, mikäli vähintään 3 ilmoittautuu mukaan. Kurssilaisille on tarjolla mailat, joten et tarvitse vielä omia pelivälineitä! Mikäli et joku kerta pääse osallistumaan kurssille, voit korvata sen viikoittaisissa aamutreeneissämme.  Kurssin hinta on 125 €/hlö. Valmentajana Maija Mäkipää. Kurssi pidetään Padel Lahden Väinämöisentien klubilla. Ilmoittautumiset Matchi-järjstelmän kautta. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit ilmoittautua s-postilla osoitteeseen info@padellahti.fi.

Kurssi 4: Tiistaisin 28.11-19.12 klo 16:30-18:00 – ilmoittaudu tästä

 

Padel-jatkokurssi

Padel jatkokurssi sopii hyvin peruskurssin käyneille, lajin perusteet jo
jotenkin hallitseville pelureille,  jotka
haluavat oppia lisää lyöntien tekniikoita ja sijoittumista.  Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa
ja toteutetaan, mikäli kaikki paikat täyttyvät. Kurssin hinta on 125 €/hlö.
Paikka: Padel Lahti – Väinämöisentie
Valmentajana Maija Mäkipää. Ilmoittautumiset Matchi-järjestelmän kautta. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit ilmoittautua s-postilla osoitteeseen info@padellahti.fi

Jatkokurssi 2: 15.11- 13.12 (ei Itsenäisyyspäivänä 6.12) keskiviikkoisin klo 16:30-18:00 – Ilmoittaudu tästä

Tekniikkakurssi – perusteet osaaville

Kuuden  kerran kurssilla keskitytään lyöntien tekniikoihin ja harjoitellaan tunnistamaan, milloin mitäkin lyöntiä käytetään. Kurssilla harjoitellaan mm. ylälyöntejä, Volleytä ja Bajadaa, sekä sijoittumista ja liikkumista kentällä. Mukaan mahtuu neljä peluria ja sisältö määräytyy myös osallistujien toiveet ja tarpeet huomioiden. Syksyllä kursseja käynnistyy kolme ja niissä on huomioita eri tasoiset pelaajat.
Hinta: 189 €/hlö. Valmentajana Maija Mäkipää.
Paikka: Padel Lahti – Väinämöisentie
Ilmoittautumiset Matchi-varausjärjestelmän kautta. 
Mikäli haluat maksaa kurssin tai osan siitä liikuntaseteleillä (ePassi, Smartum. Edenred) ilmoitttaudu s-postilla info@padellahti.fi.

Kurssi 3: 14.11-19.12 tiistaisin  klo 16:30-18:00, Taso N1-2/ M2-3 – Ilmoittaudu tästä

Senioreiden Padel tutuksi – peruskurssit 

Seniori pelaajien oma Padel tutuksi- peruskurssi on hyvä tapa aloittaa laji. Se on suunnattu lajista kiinnostuneille aloittelija senioreille. Neljän kerran kurssilla käydään läpi padelin peruslyönnit. Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa ja toteutetaan, mikäli kaikki paikat täyttyvät. Kurssilaisille on tarjolla mailat, joten et tarvitse vielä omia pelivälineitä! Hinta 109€/hlö.
Tällä hetkellä räätälöimme kursseja. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!
Lisätietoja p. 044 333 0133/ Mikko.