padel-ohjaukset

Padel Lahti tarjoaa mahdollisuuden myös Padel-ohjauksiin. Voit varata yksityistunteja tai osallistua viikoittaisiin ryhmiin. Ohjauksiin osallistuminen on hyvä tapa varmistaa oikeanlainen tekniikka, joka vie peliä eteenpäin ja suojaa mm. rasitusvammoilta. Padel-ohjaukset sopivat kaiken tasoisille pelaajille, ryhmät muodostetaan aina pelaajien tason mukaan. 

Syksy 2021 on täynnä Padel-ohjauksia kaiken tasoisille pelaajille. Tarjolla on mm. padelin peruskursseja, aamutreenejä ja yksityistunteja! Valitse itsellesi paras tapa treenata ja ilmoittaudu mukaan! 

Padel Lahden omien ohjaajien lisäksi hallilla järjestetään vierailevien ohjaajien kursseja. Niistä ilmoitetaan aina erikseen. Alla on esitelty Padel Lahden ohjaajat.

 

Maija Mäkipää

”Moikka, olen äidinmaidossa saanut innostuksen liikuntaan ja erityisesti terveysliikunta on lähellä sydäntä. Lähihoitajan toimesta olen katsonut useita vuosia sairaalamaailmaa. Välissä opiskelin Liikunnan ohjaajaksi (amk) ja 2016 suoritin aikuisliikunnan ammattitutkinnon (personal trainer), sekä padelin I-tason ohjaajakurssin 2019. Vuodesta 2016 olen toiminut liikunnan -ja hyvinvoinnin parissa yksilö- ja ryhmäohjauksen merkeissä.

Lajitaustani on kirjava, lentopallo, uinti, vähän yleisurheilua ja lapsena todella paljon pihapelejä kaikissa mahdollisissa lajeissa. Tällä hetkellä mukana on kuntonyrkkeily, lenkkeily, tennis ja tietysti padel.

Padelissa mielestäni yhdistyy jollakin tapaa pihapelit. Länkytetään, nautitaan liikunnasta ja huomaamatta löydät itsesi ihan uusien tuttavuuksien kanssa samalta kentältä. Peli on parhaimmillaan sosiaalinen, haastava ja kuitenkin helppo aloittaa. Voimalla ei aina pärjää, vaan sijoittuminen ja pallon sijoittaminen, sekä tilanteeseen sopivan lyöntitekniikan käyttö ovat tärkeitä. Lajiin tutustuessa huomaa, että mitä enemmän opit, sitä enemmän on opittavaa jos niin haluat. Olen erittäin innostunut tekniikasta ja taktiikasta ja uskon, että niille asioille ajan antaminen luo mahdollisuuden nauttia tästä mahtavasta pelistä vieläkin enemmän!

 

Lempilyönti: Bandeja poikkikentän sivulasiin, kuitenkin kenttään pomppu ensin..

Mikko Kurki

”Moikka, olen nelikymppinen mailapeluri Lahesta. Olen harrastanut lähes kaikkia mailapelejä viimeisen 15 vuoden aikana – pingistä, kössiä, sulkapalloa ja tennistä. Viimeiset vuodet on kulunut enimmäkseen tenniksen parissa, niin pelaten kuin valmentaen. Ensimmäinen kosketus padeliin tapahtui jotain vuosia sitten Espanjan lomalla. Lajissa viehätti heti yhteisöllisyys, mukava klubimeininki ja pelikentän seinien tarjoamat haasteet! Ohjaajana olen vaativa, mutta pyrin etenemään pelaajan kanssa positiivisesti ja vahvuuksien kautta, vaikka mottoni onkin ” Tyytyväisyys tappaa kehityksen!”

Lempilyönti: Chiquita

Nähdään hallilla

Antti Saari

”Olen padeliin hurahtanut pallopelien ystävä Lahesta. Ensi kosketukseni padeliin sain syksyllä 2018 kun Lahteen aukesi ensimmäinen kenttä ja sen jälkeen laji on vienyt mennessän. 

Tennistä olen pelannut kilpailumielessä 26-vuotiaaksi asti ja myös valmennuskokemusta löytyy tenniksen puolelta useiden vuosien ajalta. Tällä hetkellä harrastuksiin kuuluu padelin lisäksi koripallo sekä kortteliigassa jalkapallo ja tennis. 

Padelissa viehättää erityisesti erilaiset taktiset vaihtoehdot pelin sisällä sekä pitkät ja monipuoliset pallorallit. Myös kentän seinät tuovat oman mausteensa peliin. Ja mikä tärkeintä, niin padel on todella hauskaa!”

Lempilyönti: Volleystoppari

 

Nähdään kentillä!