padel lahti ry goes international

Huikeita uutisia Suomen Floridasta eli Lahesta!

Haimme ja saimme Erasmus + hankerahaa, joka oli ensimmäistä kertaa suunnattu liikunnan ruohonjuuritason toimijoille.
Erasmus + -ohjelma on koulutus-, nuoriso- ja urheilusektorin liikkuvuusohjelma, josta voi hakea avustusta myös seuratoimijoiden eurooppalaiseen yhteistyöhön ja se tarjoaa mm. kaltaisellemme seuralle tilaisuuden saada eurooppalaista osaamisen vaihtoa ja verkostoitumismahdollisuuksia.

 

Miksi haimme Erasmus + hankerahaa?

Lyhyesti kuvattuna, Erasmus + -ohjelma on mainio tilaisuus seuratoiminnan kehittämiseen, sekä luoda kansainvälisiä suhteita padelin kehittymisen ja kehittämisen näkökulmasta, mutta myöskin viedä vastavuoroisesti pohjoismaisia tuulahduksia Espanjaan.

Koemme padelin sosiaalisen puolen ja yhteisöllisyyden olevan vähintäänkin yhtä tärkeä kehittämisen kohde, kuin valmennusosaamisen kehittämisen. Yksi tavoitteistamme on päästä näkemään kuinka kumppanuusseuramme pitää yllä yhteisöllisyyttä ja nähdä toimintatapoja padel kentän ulkopuolelta. Seuramme arvoja ovat ilo ja intohimo, kunnioitus, luottaminen, oppiminen sekä kasvaminen ja näitä haluamme seurana kehittymisen myötä entisestään vahvistaa, mutta myös tuoda esille kumppanuusseurallemme.

 

Mitä hanke Padel Lahti ry:lle käytännössä tarkoittaa?

Padel Lahti ry sai rahoitusta neljälle job shadowing and observation -liikkuvuusjaksolle, joista yksi on klubitoimintaan painottuva ja kolme muuta keskittyy enemmän valmentamiseen. Jaksot toteutetaan vaiheittain 31.11.24 mennessä.  

Nyt hanke etenee konkreettisten askelmerkkien suunnittelulla yhdessä Espanjalaisen padel aketmian – Cerrado del Áquilan kanssa. Meidän liikkuvuusjaksomme ovat pituudeltaan 7-14 vuorokautta. On aika sopia päivämääriä, sekä saada lähtijöitä orientoitumaan ja sitoutumaan tavoitteisiin, mutta myös luoda vakiintuneita toimintatapoja mm. sisäiseen raportointiimme.

Lisätietoja hankkeesta voit kysellä seuran puheenjohtajalta Maija Mäkipäältä (seura@padellahti.fi).

 

Tiedotamme hankkeen etenemisestä täällä sekä some-kanavissamme!