senioritoiminta

Padel Lahti järjestää senioreille omaa toimintaa!

 

Hallilla pelaillaan päivisin mm. mixingejä sekä järjestetään omia senioreiden padelkursseja.  Tarjolla. Lisäksi räätälöimme kaveriporukoille ja yhdistyksille omia tapahtumia ja pelikertoja. Ota rohkeasti yhteyttä p. 044 333 0133 / Mikko tai info@padellahti.fi.


Mixingit 

Mixingejä pelataan joka toinen viikko aina tiistaisin ja torstaisin klo 12-13:30.
Mixingit ovat padelin oma pelitapahtuma, johon ilmoittaudutaan ilman paria. Tarjolla on mukavaa, rentoa pelailua vaihtuvin parein!  Mixingit maksavat 12 €/hlö. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan varausjärjestelmän kautta. Löydät suorat linkit aikataulujen yhteydestä.

Tiistain Mixingit:
22.8, 19.9, 17.10, 14.11,12.12
Ilmoittaudu tästä

Torstain Mixingit:
7.9, 5.10, 2.11, 30.11
Ilmoittaudu tästä

Senior Challenger – haastepelit

Kausi 23-24 tuo hallille pelaajien toiveista uuden tulokkaan Senior Challengering, joka tarjoaa areenan haasteotteluille! Mukaan ilmoittaudutaan parin kanssa ja parit asetellaan torniin arvioidun taitotason mukaan. 
Tornissa alempana oleva haastaa ylempänä olevan – ja siitä haasterumba käynnistyy! 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 31.8 mennessä täältä!

 

Senioreiden aamutreenit keskiviikkoisin  klo 9:00–10:30 (Valmentajana Maija Mäkipää) 

Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa. Treeni sopii senioreille ja on tempoltaan rauhallisempi!
Hinta 23€.
Ilmoittaudu täältä.

Senioreiden Padel tutuksi – peruskurssi 

 Seniori pelaajien oma Padel tutuksi- peruskurssi on hyvä tapa aloittaa laji. Se on suunnattu lajista kiinnostuneille aloittelija senioreille. Neljän kerran kurssilla käydään läpi padelin peruslyönnit. Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa ja toteutetaan, mikäli kaikki paikat täyttyvät. Kurssilaisille on tarjolla mailat, joten et tarvitse vielä omia pelivälineitä! 
Tällä hetkellä räätälöimme kursseja pelaajien toiveiden mukaan! Ota yhteyttä info@padellahti.fi tai p. 044 333 0133 / Mikko.