Mixingit ja americanot

Hallilla pelaillaan mixingejä ja americanoja säännöllisesti!

Mixingit ovat padelin oma pelitapahtuma, johon ilmoittaudutaan ilman paria. Tarjolla on mukavaa, rentoa pelailua vaihtuvin parein! Kalenterissa on pyritty huomioimaan laajasti eri tasoilla olevia pelaajia. Mixingit maksavat 17€/hlö seuran jäseniltä, muut 20€/hlö. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan varausjärjestelmän kautta. Löydät suoran linkin aikataulujen yhteydestä! Uutuutena kevään aikana järjestetään myös Liiga pelaajien Mixingejä sekä seuralaisille Pariskunta padeleja. 

 Alta löydät suuntaa antavat tasokuvaukset, jotka ovat juuri päivitetty!

Nähdään hallilla!

 

Mixingien aikataulut löydät helpoiten varaukalenteristamme!

Suuntaa antavat tasokuvaukset:

Vähemmän pelanneiden Mixing

Emme katso kumpaan pukkariin marssit. Jos olet käynyt peruskurssin tai muuten padel taipaleen alussa, nämä pelit sopivat sinulle. Tämä on pourkka, jossa syntyy jo mukavia palloralleja vaikka tekniikassa ja taktiikassa on vielä hiottavaa.. Tämä porukka treenailee alottelijoiden aamutreeneissä ja ajoittain N3 klinikoilla.

Naiset taso 3

Tämä on mainio ryhmä naisille, jotka osaavat jo tekniikan perusteet ja pallo ralleja syntyy. Tämä on sinun paikkasi,  kun tiedät säännöt, saat kivoja palloralleja aikaiseksi ja lyönnit ovat teoriassa hanskassa. Tämä porukka harkitsee jo Lahen Liigaan lähtemistä, ehkä jo ensi kaudella.. Nämä naiset treenailevat ja pelailevat N3/ M4 porukoissa ja pelitapahtumissa.

Naiset taso 2

Tämä on sinun paikkasi, kun padel on jo tuttu laji;  tiedät lyönnit, kierteet ja taktiikka on jo hioutumassa, mutta huomaat ajautuvasi vielä mieluummin puolustusasemiin kentän takaosaan ja mailaote tuppaa kääntymään kämmenelle tai paistinpannulle.. Nämä ovat naisia, jotka jo vääntävät Lahen Liigassa tai pelailevat heidän kanssaan muutoin. 

Naiset taso 1

Tämä on sinun paikkasi, mikäli Naiset taso 2 on ns. ”helppo nakki”. Olet pelannut padelia useamman vuoden ajan, osaat varioida lyöntejä niin suuntia, voimakuuksia kuin kierteitäkin.  Haet nälkäisesti paikkaa verkolta ja olet sisäistänyt bandeja-lyönnin merkityksen ja Chiqitalla verkolle nousun. Nämä ovat naisia, jotka pelaavat Liigassa usein miesten kanssa. Tänne tullaan hakemaan kovia pelejä naisten kesken!

Miehet taso 4

Tämä on mainio ryhmä miehille,  jotka osaavat jo perusteet ja ralleja syntyy. Tämä on sinun paikkasi,  kun tiedät säännöt, saat kivoja palloralleja aikaiseksi ja lyönnit ovat teoriassa hanskassa, mutta helppoja virheitä tulee vielä turhan usein.. Olet kuullut taktiikasta, mutta sen toteuttaminen on vielä vähän epäselvää.. Nämä ovat miehiä, jotka pelaavat Liigassa tasolla 12-10.

Miehet taso 3

Olet käynyt pelaamassa  jo jonkin aikaan. Tiedät osaat padelin eri lyöntejä ja taktisen puolen  ja osaat niitä käytännössäkin toteuttaa. Peliporukan vuorolla pelataan uhrautuvasti, haetaan palloa joka paikasta.. Porukalla haaveilette, että joskus tulevaisuudessa käydään hakemassa pallo takaisin peliin kentän ulkopuolelta, mutta tiedostetaan, että siihen menee vielä hetki.. Lempi lyöntejä ovat usein Smash ja vielä kovempi Smash – ilman, että se on ulkona kentältä.. Nämä ovat miehiä, jotka pelaavat Liigassa tasolla 9-7.

Miehet taso 2

Tämä on oiva ryhmä sinulle, kun vauhti on vaihtunut kierteeseen ja on aika saada kovempia pelejä.  Haaveilet jo pöljästä päivästä, jolloin päihittäisit naapuri kentän pitkään harjoitelleen kilpa-Maken.  Lyöntisi ovat hyvin hallussa. Voiman lisäksi kontrollissa ovat kierteet ja taktinen puolikin.. Palloa haetaan jo kentän ulkopuolelta, tai ainakin ollaan jo oviaukossa menossa.. onnistuminen on jo aika lähellä.  Nämä  ovat miehiä, jotka pelaava Liigassa tasolla 6-4.

Miehet taso 1-2

Olet hoitanut tason kaksi kipuilematta ja haet vieläkin kovempia vastustajia . Huomaat, että Kilpa-Make on alkanut pyydellä sinua peleille. Tämä on sinun paikkasi, mikäli rahkeet ei ihan vielä riitä ykköstasolla, mutta mieli ja kroppa vetää sinne! Nämä ovat miehiä, jotka pelaavat Liigassa tasolla 3-1.

 Miehet taso 1

Tämä on sinun paikkasi, kun haet niitä alueen kovimpia pelejä – Kilpa-Maket! Tiesitkö, että jotkut jopa matkaavat satojen kilometrien päästä vain päästäkseen pelaamaan tähän ryhmään? Kilpa-Make elää ja hengitä padelia. Katselet youtubesta paljon tekniikka- ja taktiikkavideoita, mutta nykyisin jo omia Matchi.tv striimejä ja niiden highlightejä..  Lempilyöntisi ovat Bandeja, Chiquita, Vibora, Bajada ja bodyshot! Haaveilet, että lähiaikoina nostat Lahen avointen M kilpa pytyn ilmaan! Nämä miehet pelaava Liigaa tasoilla 1-2 tai kansallisella tasolla C/B.

Pariskunta padelit

Tämä on oiva ja suhteellisen edullinen parisuhdeterapian elementtejä sisältävä pelimuoto. Mukaan ilmoittaudutaan oman parin kanssa.  Suhteenne laatu voi olla minkälainen vain, pääasia on, että olette eri sukupuolta ja haluatte pelata ja viettää siinä samalla aikaa yhdessä. Pelit pelataan koko setin ajan saman parin kanssa. Taso on vapaa ja vaihteleva! Nämä peli-illat on suunnattu pääsääntöisesti Padel Lahti ry:n jäsenille.