Treenit ja klinikat

Padel hallilla järjestetään viikoittain aamu- ja iltapäivätreenejä eri tasoisille pelaajille valmentajan johdolla.  

Alkavan viikon treeneihin ilmoittaudutaan aina viimeistään kahta päivää ennen treeniä Matchi-varausjärjestelmän kautta. Aamu – ja iltapäivätreenit maksavat 23 € ja iltatreenit maksavat 30€/hlö. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, voit tehdä varauksen laittamalla s-postia (info@padellahti.fi).

Ryhmän koko on 3-4 pelaajaa. Voit myös varata itsellesi vakiopaikan treeneistä s-postilla info@padellahti.fi.  Alta näet ryhmien aikataulut ja kuvaukset sekä löydät ilmoittautumislinkit. 

Tervetuloa mukaan! 

Treenit jatkuvat 8.1.24 alla olevan kalenterin mukaan!

Vähemmän pelanneet / N3: 
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka haluavat oppia lajin perusteita. Tunnilla on paljon koppatreeniä sekä harjoitteita pallotykin kanssa, jolloin parin kanssa tehtävien harjoitteiden osuus on pienempi. Treeni sopii hyvin korvaamaan Padel-tutuksi peruskurssin tai jatkokurssin korvaavia kertoja.
Ma klo 7:30-9:00 
(Valmentajana Janne Kaartti) Padel Lahti – Salpausselkä park – Ilmoittaudu täältä
Pe klo 7:00–8:30 (Valmentajana Janne Kaartti)  Padel Lahti – Väinämöisentie – Ilmoittaudu täältä.

Tunti treeniä + tunti peliä – vähemmän pelanneet / N3
Tämä treenikokonaisuus muodostuu tunnin treeneistä valmentajan johdolla, joka perään pelataan treeniporukan kanssa tunti. Treenit ovat joka toinen viikko 19.1 alkaen.  Hinta 30 €.
Valmentajina vuoro viikoin Janne Kaartti ja Miika Leppä.
Pe klo 18:30-20:30 – Salpausselkä Park – Ilmoittaudu täältä

N3/M4:
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka tarvitsevat vielä treeniä sekä tekniikkaan, että pallon kontrollointiin lyöntisuuntien ja voimakkuuksien osalta. Tunnilla on sekä koppatreeniä sekä jonkin verran harjoitteita parin kanssa.
Ti klo 7:30-9:00 (Valmentajana Miika Leppä) Paikka: Padel Lahti – Salpausselkä Park – Ilmoittaudu täältä

N2/M3: 
Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa.
Ke 7:30–9:00 (Valmentajana Maija Mäkipää) Paikka: Padel Lahti – Väinämöisentie – Ilmoittaudu täältä.
T
i klo 17:30-19:00 ( Valmentajana Miika Leppä) Paikka: Padel Lahti – Salpausselkä Park – Ilmoittaudu täältä

Seniorit: 
Harjoitukset sopiva pelaajille, jotka kykenevät jo kontrolloimaan kohtuullisesti lyönnin voimakkuutta ja suuntaa, jolloin harjoitteita pystytään suorittamaan onnistuneesti oman parin kanssa. Harjoitteita suoritetaan pareittain, mutta myös kopasta ja pallotykin kanssa. Treeni sopii senioreille ja on tempoltaan rauhallisempi!
Ke klo 9:00–10:30 (Valmentajana Maija Mäkipää) Paikka: Padel Lahti – Väinämöisentie – Ilmoittaudu täältä.

M2/N1: 
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka kykenevät hyvin kontrolloimaan lyöntien voimakkuutta ja suuntaa ja peruslyöntien tekniikat ja kierteet ovat jo pääpiirteittään hallussa. Harjoitteita suoritetaan pareittain ja pelinomaisissa tilanteissa.  Tunti pitää sisällään myös liikettä ja fysiikkaa kehittäviä osuuksia sekä pelin taktista puolta.
Ke klo 17-18:30 (Valmentajana Antti Saari) Paikka: Padel Lahti – Salpausselkä Park – Ilmoittaudu täällä

M1-2/kilpa: 
Harjoitukset sopivat pelureille, jotka hallitsevat lyöntien suunnat ja voimakkuuden ja ovat jo taitotasoltaan edistyneitä ja osaavat lyöntien perustekniikat. Harjoitteita tehdään pääasiallisesti parin kanssa tai pelinomaisissa tilanteissa. Toistoja voidaan hakea myös pallotykki-treenillä.
Ke klo 18:30-20:00 (Valmentajana Antti Saari) Paikka: Padel Lahti – Salpausselkä Park – Ilmoittaudu täällä
Pe 7:30-9:00 (Valmentajana Mikko Kurki) Paikka: Padel Lahti – Väinämöisentie Ilmoittaudu täältä

Padel klinikat Väinämöisentiellä

Torstaisin klo 16-17 ja klo 17-18  järjestetään teemallinen klinikka, joiden aiheina ovat kulman puolustaminen, bandeja, vibora, chiquita, parityöskentely, syöttö/palautus. Kevään klinikoita järjestetään eri tasoisille pelureille ja harjoitukset määräytyvät osallistujien osaamisen mukaan. Taso ovat N1-2/ M2 ja N3/ M4.  Klinikalle mahtuu 4 osallistujaa ja tunnin aikana keskitytään yhteen teemaan. Torstain  klinikat vetää Mikko Kurki.

Ilmoittautumiset suoraan Matchi-järjestelmän kautta. 
Padel Lahti ry:n jäsenet 17€ / krt, muut 23€ / krt. Voit myös tilata peliporukallesi räätälöidyn klinikan!

Torstain teemat ja tasot julkaistaan pian!