valmennukset

Padel Lahti tarjoaa mahdollisuuden myös Padel-valmennuksiin. Voit varata yksityistunteja tai osallistua viikoittaisiin ryhmiin. Valmennuksiin osallistuminen on hyvä tapa varmistaa oikeanlainen tekniikka, joka vie peliä eteenpäin ja suojaa mm. rasitusvammoilta. Padel-valmennukset sopivat kaiken tasoisille pelaajille, ryhmät muodostetaan aina pelaajien tason mukaan. 

Padel Lahden arki on täynnä treenejä kaiken tasoisille pelaajille. Tarjolla on mm. padelin peruskursseja, aamutreenejä ja klinikoita! Valitse itsellesi paras tapa treenata ja ilmoittaudu mukaan! Treenifilosofiamme on: ”Jokainen ansaitsee laadukkaat puitteet sekä pätevät, osaavat ja mukavat ohjaajat, jolloin kehittymisen eteen on hauska tehdä yhdessä töitä!”

Padel Lahden omien ohjaajien lisäksi hallilla järjestetään vierailevien ohjaajien kursseja. Niistä ilmoitetaan aina erikseen. Alla on esitelty Padel Lahden ohjaajat.

 

Maija Mäkipää

Moikka, olen äidinmaidossa saanut innostuksen liikuntaan ja erityisesti terveysliikunta on lähellä sydäntä. Lähihoitajan toimesta olen katsonut useita vuosia sairaalamaailmaa. Välissä opiskelin Liikunnan ohjaajaksi (amk) ja 2016 suoritin aikuisliikunnan ammattitutkinnon (personal trainer), sekä padelin I-tason ohjaajakurssin 2019. Vuodesta 2016 olen toiminut liikunnan -ja hyvinvoinnin parissa yksilö- ja ryhmäohjauksen merkeissä.

Padelissa mielestäni yhdistyy jollakin tapaa pihapelit. Länkytetään, nautitaan liikunnasta ja huomaamatta löydät itsesi ihan uusien tuttavuuksien kanssa samalta kentältä. Peli on parhaimmillaan sosiaalinen, haastava ja kuitenkin helppo aloittaa. Voimalla ei aina pärjää, vaan sijoittuminen ja pallon sijoittaminen, sekä tilanteeseen sopivan lyöntitekniikan käyttö ovat tärkeitä. Lajiin tutustuessa huomaa, että mitä enemmän opit, sitä enemmän on opittavaa jos niin haluat. Olen erittäin innostunut tekniikasta ja taktiikasta ja uskon, että niille asioille ajan antaminen luo mahdollisuuden nauttia tästä mahtavasta pelistä vieläkin enemmän!

 

Lempilyönti: Bandeja poikkikentän sivulasiin, kuitenkin kenttään pomppu ensin..

Mikko Kurki

”Moikka, olen nelikymppinen mailapeluri Lahesta. Olen harrastanut lähes kaikkia mailapelejä viimeisen 15 vuoden aikana – pingistä, kössiä, sulkapalloa ja tennistä. Viimeiset vuodet on kulunut enimmäkseen padelin parissa, niin pelaten kuin valmentaen. Ensimmäinen kosketus padeliin tapahtui  vuosia sitten Espanjan lomalla. Lajissa viehätti heti yhteisöllisyys, mukava klubimeininki ja pelikentän seinien tarjoamat haasteet! Ohjaajana olen vaativa, mutta pyrin etenemään pelaajan kanssa positiivisesti ja vahvuuksien kautta, vaikka mottoni onkin ” Tyytyväisyys tappaa kehityksen!”

Lempilyönti: Chiquita

Nähdään hallilla!

Jösö Mäkipää

Jösö vastaa hallin Junioritoiminnasta ja on innokas kehittäjä, joka tuntee kokonaisvaltaisen treenin merkityksen. Junnutreeneissä keskitytään koordinaatiota, tekniikkaa ja fysiikkaa kehittäviin harjoitteisiin lapsen ja nuoren ikätaso huomioiden. Treeneissä tehdään tosissaan, mutta aina ilon kautta!

Jösön voit tavat myös aloittelijoille suunnatuissa aamutreeneissä.