Valmennukset

Padel Lahti tarjoaa mahdollisuuden myös Padel-valmennuksiin. Voit varata yksityistunteja tai osallistua viikoittaisiin ryhmiin. Valmennuksiin osallistuminen on hyvä tapa varmistaa oikeanlainen tekniikka, joka vie peliä eteenpäin ja suojaa mm. rasitusvammoilta. Padel-valmennukset sopivat kaiken tasoisille pelaajille, ryhmät muodostetaan aina pelaajien tason mukaan. 

Padel Lahden arki on täynnä treenejä kaiken tasoisille pelaajille. Tarjolla on mm. padelin peruskursseja, aamutreenejä ja klinikoita! Valitse itsellesi paras tapa treenata ja ilmoittaudu mukaan! Treenifilosofiamme on: ”Jokainen ansaitsee laadukkaat puitteet sekä pätevät, osaavat ja mukavat ohjaajat, jolloin kehittymisen eteen on hauska tehdä yhdessä töitä!”

Padel Lahden omien ohjaajien lisäksi hallilla järjestetään vierailevien ohjaajien kursseja. Niistä ilmoitetaan aina erikseen. Alla on esitelty Padel Lahden ohjaajat.

 

Maija Mäkipää

”Joitakin vuosia padelia valmentaneena olen edelleen sitä mieltä, että lajissa yhdistyy huikeasti ihmisen hyvinvointia hiveleviä asioita! Saa sosiaalisia kontakteja, liikettä ja mahdollisuuden opetella uusia taitoja.

Pidän tekniikan hiomisesta, mutta olen todella kiinnostunut myös pelin taktisesta puolesta ja näitä asioita yhdistän valmennuksessa kunkin taitotasolle sopivalla tavalla. Laji tarjoaa monenlaisia lyöntitekniikoita, joissa riittää loputtomiin opeteltavaa ja oma taitonsa on valita kuhunkin tilanteeseen sopiva lyöntitekniikka ja -voima. 

Hallimme aukeamisesta asti olen ollut valmennuksessa vahvasti mukana ja osaamistani olen itse tekemisen lisäksi vahvistanut mm. käymällä 2019 liiton I-tason ohjaajakoulutuksen ja 2022 liiton II-tason seuravalmentajakoulutuksen, sekä Suomen valmentajien mentorikoulutuksen. 

Pohjakoulutuksena toimii liikunnanohjaaja AMK vuodelta 2004 ja aikuisliikunnan ammattitutkinto vuodelta 2016, joitakin mainitakseni.

Olen jatkuvan opiskelun ja oppimisen kannalla, sillä haluan että minulla on valmennettavilleni annettavaa ja pysyn samalla itsekin vireänä.  Tavoitteeni on antaa treenaajille vastinetta ajallista ja rahallista panosta vastaan.”

Lempilyönti: Bandeja poikkikentän sivulasiin, kuitenkin kenttään pomppu ensin..

Mikko Kurki

”Moikka, olen nelikymppinen mailapeluri Lahesta. Olen harrastanut lähes kaikkia mailapelejä viimeisen 15 vuoden aikana – pingistä, kössiä, sulkapalloa ja tennistä. Viimeiset vuodet on kulunut enimmäkseen padelin parissa, niin pelaten kuin valmentaen. Ensimmäinen kosketus padeliin tapahtui  vuosia sitten Espanjan lomalla. Lajissa viehätti heti yhteisöllisyys, mukava klubimeininki ja pelikentän seinien tarjoamat haasteet! Ohjaajana olen vaativa, mutta pyrin etenemään pelaajan kanssa positiivisesti ja vahvuuksien kautta, vaikka mottoni onkin ” Tyytyväisyys tappaa kehityksen!”

Lempilyönti: Chiquita

Nähdään hallilla!

Jösö Mäkipää

Jösö vastaa hallin Junioritoiminnasta ja on innokas kehittäjä, joka tuntee kokonaisvaltaisen treenin merkityksen. Junnutreeneissä keskitytään koordinaatiota, tekniikkaa ja fysiikkaa kehittäviin harjoitteisiin lapsen ja nuoren ikätaso huomioiden. Treeneissä tehdään tosissaan, mutta aina ilon kautta!

Janne Kaartti

Janne on yksi Junioritoiminnan valmentajistamme. Lisäksi Janne valmentaa viikoittain aloittelijoita/ Vähemmän pelanneita.  

Miika Leppä

Kuvaus tulossa pian..