yrityksille ja yhteisöille

Hyvinvointia Padelista

Padel Lahti tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia mahdollisuuksia virkistyspäiviin ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Suosittuja paketteja ovat Lajitutustumiset ja oma turnaus. Myös yritysten ja yhteisöjen viikoittaiset pelivuorot auttavat huokoistamaan esimerkiksi työpäiviä!

Lajitutustuminen

Padel Lahti tarjoaa hyvät puitteet mm. TYHY-päivän viettämiseen. Suosittu kokonaisuus on ohjattu puolentoista tunnin Lajitutustuminen Padel Lahden ohjaajien kanssa. Tutustumisen aikana jokainen saa opastusta pelin saloihin, eikä haittaa, vaikka ryhmässä olisi ensikertalaisia tai jo lajia harrastaneita.  Tutustumisen yhteydessä käytössä ovat myös muut hallin aktiviteetit, kuten pingis, biljardi ja kuntonurkka. Pelien jälkeen hallin loungessa voidaan nauttia pientä purtavaa jälkipelien merkeissä.  Käytössä ovat myös viihtyisät pukeutumis- ja pesutilat.

Oma turnaus

Mainio tapa viettää yhteistä aikaa on järjestää yritykselle/ yhteisölle oma turnaus. Räätälöimme pelisysteemit ja peluutukset osallistujamäärän ja käytössä olevan ajan mukaan. Oma turnaus on oiva tapa haastaa  peleille esimerkiksi naapuri kaupungin tai yksikön kollegat!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

info@padellahti.fi tai p. 044 33301 33 / Mikko