yrityksille ja yhteisöille

Hyvinvointia Padelista

Padel Lahti tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia mahdollisuuksia virkistyspäiviin ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Suosittuja paketteja ovat Lajitutustumiset ja oma turnaus. Myös yritysten ja yhteisöjen viikoittaiset pelivuorot auttavat huokoistamaan esimerkiksi työpäiviä!

Virkistyspäivät ja pikkujoulut

Padel Lahti tarjoaa upeat puitteet työyhteisöjen virkistyspäiville ja pikkujouluille. Tilat taipuvat hienosti jopa 50 hengen ryhmien käyttöön. Virkistyspäivän ohjelma räätälöidään tilaajan tarpeet ja toiveet huomioiden. Virkistyspäivän ohjelmaan voidaan liittää erilaisia toimintapaketteja kuten Padel-treenit valmentajien johdolla, ohjattua kuntopiiriä kehonpainoilla, erilaisia pelikimaroita pingiksen ja biljardin ympärillä tai kehonkoostumusmittausta. Meidän kautta hoituu myös päivän tarjoilut kevyestä lounaasta välipalaan.

Padel klubimme on täynnä toimintaan, joten olemme varanneet torstai päivät (klo 9-15) yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Virkistyspäivät ja pikkujoulut onnistuvat myös viikonloppuisin. Klubimme on automaattisesti pelkästään tilaajan käytössä, mikäli ryhmän koko on yli 12 henkeä ja käyttöön on varattu kaikki kolme padel kenttää.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton päivä padelin parissa!

info@padellahti.fi tai 044 3330133/ Mikko Kurki

Padel – lajitutustuminen työryhmälle

Suosittu kokonaisuus on ohjattu puolentoista tunnin Lajitutustuminen Padel Lahden ohjaajien kanssa. Tutustumisen aikana jokainen saa opastusta pelin saloihin, eikä haittaa, vaikka ryhmässä olisi ensikertalaisia tai jo lajia harrastaneita.  Tutustumisen yhteydessä käytössä ovat myös muut hallin aktiviteetit, kuten pingis, biljardi ja kuntonurkka. Pelien jälkeen hallin loungessa voidaan nauttia pientä purtavaa jälkipelien merkeissä.  Käytössä ovat myös viihtyisät pukeutumis- ja pesutilat.

Oma turnaus

Mainio tapa viettää yhteistä aikaa on järjestää yritykselle/ yhteisölle oma turnaus. Räätälöimme pelisysteemit ja peluutukset osallistujamäärän ja käytössä olevan ajan mukaan. Oma turnaus on oiva tapa haastaa  peleille esimerkiksi naapuri kaupungin tai yksikön kollegat!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

info@padellahti.fi tai p. 044 33301 33 / Mikko