JUNNUTOIMINTA

Junnukauden päätös 31.5. klo 18.00

Illan aikana pelaillaan ja tarjolla on pientä naposteltavaa. Osallistumismaksu on 5€/perhe eli mahdollisuuksien mukaan juniori voi ottaa perheen mukaan viettämään mukavaa iltaa hallilla. 

Sponsoroinnista innostuneet voivat osallistua tapahtumaan sponssihinnalla 50€/osallistuja ja tulla katsomaan kuinka kiva meno lapsilla ja nuorilla on! 

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY MA 27.5. KLO 21.00

Lisätietoa ilmoittautumisen yhteydessä tai olemalla yhteydessä 

Maija Mäkipää

040 744 9526

seura@padellahti.fi

P.S. KAUDEN 2024-2025 SUUNNITTELU MENOSSA

Lasten ja nuorten harjoitukset alkavat maanantaina 8.1.2024.


Padel Lahti ry jatkaa lasten ja nuorten toiminnan järjestämistä keväällä 2024. Tavoitteenamme on saada tarjolle ryhmiä eri taitoisille ja ikäisille harrastajille. Toiminnan suunnittelusta ja koordinoinnista vastaa Jösö Mäkipää. Valmennustiimiimme kuuluvat lisäksi Juuso Veltheim, Janne Kaartti sekä Joa Takala. Pyrimme tukemaan myös nuorten harrastajiemme ohjaajakokemuksen karttumista, joten treeneissä saattaa olla mukana avustamassa myös oman seuramme nuoria osaajia.
Lasten ja nuorten toiminnassa pyrimme huomioimaan mukana olevien harrastajiemme erilaisia tavoitteita ja toiveita. Ohjaajaresurssit huomioiden, pyrimme järjestämään myös treenikertoja ns. kertaluontoisesti valmentajien saatavuuden mukaan. Näistä viestitään aina kohderyhmän pelaajille suoraan.
Padel sopii niin tavoitteellisesti lajista innostuneille, muita lajeja harrastaville tukilajiksi, tai pelaamisen ja treenaamisen ilosta nauttiville. Harjoittelumme keskiössä on ilon kautta yhdessä tekeminen ja oppiminen. Padel on ennen kaikkea hauska ja sosiaalinen harrastus, joka sopii kaikille!

 • Ryhmiin ilmoittaudutaan koko kevätkaudeksi ja samalla sitoudutaan kausimaksun maksamiseen kevätkauden osalta.
 • Uudet harrastajat voivat jäädä pois kahden suunnitellun harjoituskerran jälkeen ilman maksua. Ryhmästä poisjääminen tulee viestiä kirjallisena ryhmän ohjaajalle ennen kolmatta harjoituskertaa.
 • Osallistuvien junnujen tulee olla Padel Lahti ry:n jäseniä, ohjeet liittymiseen seuran sivuilta: junioritoiminta-sivun alareunasta.
 • Kevätkausi kestää 8.1-.19.5.2024.
 • Kevätkaudelle treenikertoja on 17-18 riippuen ryhmästä.
 • Treenejä ei järjestetä talvilomalla 24.2.–2.3.2024 (lauantai-lauantai) tai arkipyhinä.
 • Ryhmät toteutetaan, mikäli niihin osallistuu riittävä määrä junioreita. Tämä todetaan kahden viikon sisällä harjoitusten alusta.
 • Jos joku alla esitetyistä ryhmistä ei kuvauksen tai aikataulujen perusteella osu teidän nuorenne taustoihin, suosittelemme silti ottamaan yhteyttä ja ilmoittamaan treenihalukkuus ja mahdollisesti sopivat päivät.
 • Uusia ryhmiä voidaan muodostaa tarpeen mukaisesti.
 • Pidätämme oikeuden muokata ryhmiä ja niiden kuvauksia, kun saamme yleiskuvan ja määrän harjoittelusta kiinnostuneista nuorista. On myös mahdollista lisätä ryhmiä, jos kysyntää on enemmän kuin paikkoja tai tulijoita olisi ajalle, joka ei ole nyt kalenterissa.
 • Olemme hakeneet kaudelle 2024 Opetus ja Kulttuuriministeriöltä (OKM) tukea harrastamisen kustannusten hillitsemiseksi. Käytämme tätä tukea junioritoiminnan osalta valmentaja/ohjaaja kustannusiin, kenttävuokriin, harrastusvälineisiin, sekä ohjaajien ja valmentajien lisäkoulutukseen.
 • Toivomme, että Padelin pariin pääsevät kaikki kiinnostuneet, huolimatta esimerkiksi taloudellisesta tilanteesta. Huojennusta harrastamisen kustannuksiin voi hakea seuran hallitukselta laatimalla vapaamuotoisen viestin seuran puheenjohtajalle Maija Mäkipäälle (makipaamaija@gmail.com).
  Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti seuran hallituksessa.
 • Lisäksi tukea harrastamisen kustannuksiin voi myös anoa Payback Lahti yhdistykseltä, josta lisätietoja osoitteesta: https://paybacklahti.fi/  

Lisätietoja: Jösö Mäkipää p. 050 491 8039
Ilmoittautumiset ryhmiin: jsmakipaa@gmail.com

Tässä  treeniryhmien maksuohjeet:
Saaja: Padel Lahti Ry
Tilinumero: FI84 1544 3000 1610 70
Viesti: Nuoren nimi, treenipäivä(t), kevät 2024

Alta löydät kevään ryhmät.

Kevään ryhmät:

Junnut 7–10-vuotiaat, sekä nuoret 10-13 -vuotiaat
Ma klo 15:45-17:15, Väinämöisentie 6 (Mikon halli)

Tämä ryhmä sopii lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan padelin. Treeni kestää puolitoista tuntia, josta kentällä ollaan vähintään tunti. Treenit sisältävät vaihtelevasti vapaampaa sekä ohjattua toimintaa, padel tekniikkaa, soveltavia harjoitteita, sekä kehonhallintaa. Harjoituksia keväällä alustavasti 17 kertaa.
Vetäjät: Janne Kaartti, Juuso Veltheim, Joa Takala
Hinta: 230€
_________________________
Nuoret 10-15-vuotiaat
Ke klo 15:30-17:15, Väinämöisentie 6 (Mikon halli)
Tämä ryhmä sopii padeliin tutustuville ja vähemmän mailapelejä pelanneille.
Treeni kestää puolitoista tuntia ja kenttäaikaa on vähintään tunti. Lajiharjoittelun tueksi harjoitukset sisältävät monipuolisesti kehonhallintaan ja koordinaation liittyviä osioita.
Harjoituksia keväällä alustavasti 17 kertaa
Vetäjä: Janne Kaartti
Hinta: 230€
_________________________
Nuoret, 13–18-vuotiaat
Ke klo 16.45-18.15, Väinämöisentie 6 (Mikon halli)
Tämä ryhmä kohdennetaan nuorille pelaajillemme, jotka treenaavat pääsääntöisesti perjantai ja sunnuntai ryhmissä. Harjoituksiin otetaan 4 pelaajaa kerrallaan. Tässä ryhmässä pyritään tukemaan pelaajia, jotka käyvät turnauksissa ja ovat kiinnostuneita, tai jo mukana kansallisissa sarjapadel joukkueessa. Harjoituksia keväällä alustavasti 17 kertaa.
Vetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta:
230€
_________________________
Nuoret 10–15-vuotiaat
To klo 14:45–16.15 Hämeenlinnantie 59 (Allin halli)
Tämä ryhmä sopii joko uusille lajista kiinnostuneille, tai padelia vähän aikaa pelailleille nuorille, joilla on vähemmän mailapelikokemusta. Harjoitukset kestävät 1h15min, josta kentällä ollaan vähintään 1h. Osana harjoitusta tehdään verryttelyt ja koordinaatioharjoitteita. Harjoituksia keväällä alustavasti 17 kertaa
Vetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta: 210€
_________________________

Nuoret harraste, 12-15-vuotiaat
To klo 16:00-17:30, Hämeenlinnantie 59 (Allin halli)
Tämä ryhmä sopii padelia jo vähintään vuoden harrastaneille junnuille tai useamman vuoden mailapelejä pelanneille nuorille. Harjoitukset kestävät 1h15min, josta kentällä ollaan vähintään 1h. Osana harjoitusta tehdään verryttelyt, fysiikka- ja motoriikka osiot.
Harjoituksiin kuuluu myös omatoiminen alkuveryttely, jota opetellaan kauden aikana. Harjoituksia keväällä alustavasti 17 kertaa.
Vastuuvetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta: 230€

 _________________________

Nuoret 13-18-vuotiaat
Pe klo 15:00-17:00, Väinämöisentie 6 (Mikon halli)
Tämä ryhmä on tarkoitettu mailapelejä pelanneille ja padelia jo
harrastaneille nuorille. Treeni kestää 2 tuntia, josta kentällä ollaan puolitoista tuntia. Kenttä ja lajiharjoittelun lisäksi toiminta sisältää fysiikka- ja motoriikkaharjoittelua tukemaan yleisten liikuntataitojen kehittymistä. Harjoituksia keväällä alustavasti 17 kertaa.
Vetäjät: Jösö Mäkipää, Juuso Veltheim
Hinta: 230€
 
_________________________

Nuoret 13-18-vuotiaat
Su klo 10:30-12:30, Hämeenlinnantie 59 (Allin halli), Väinämöisentie 6 (Mikon halli)
Tähän kokonaisuuteen kuuluu kaksi harjoitusryhmää. Yksi on padelia jo harrastaneille nuorille ja niille, jotka suunnittelevat osallistumista turnauksiin ja pelitapahtumiin. Treeni kestää kaksi tuntia, josta kentällä ollaan puolitoista tuntia. Toinen ryhmä on padelia hieman vähemmän harjoitelleet, kehittymisestä kiinnostuneet nuoret. Harjoituksia keväällä alustavasti 17 kertaa. Harjoituspaikka voi vaihdella kenttätilanteen mukaan.
Vetäjät: Jösö Mäkipää, Joa Takala
Hinta: 230€