JUNNUTOIMINTA

JUNNUJEN KESÄN PÄIVÄLEIRI 12.-14.6

Kesäkuussa järjestetään junnuille päiväleiri 12.-14.6. Leiri on suunnattu junnuille, jotka pystyvät jo pallottelemaan/pelailemaan itsenäisesti.

Aikataulu:

Ma 12.6 klo 13:30-15:30
Ti 13.6 klo 12:30-14:30
Ke 14.6 klo 13:00-15:00
Leirillä ensimmäinen tunti treenataan ja toinen tunti pelataan. Leirin ohjaajana on Janne Kaartti. Hinta 55€. Mukaan mahtuu 8 leiriläistä. Ilmoittautumiset janne.kaartti@gmail.com

Tervetuloa mukaan!

**************

Padel Lahti ry jatkaa lasten ja nuorten toiminnan järjestämistä keväällä 2023. Uusia ryhmiä tarjotaan viime kaudella toimineiden rinnalle ja uusien harrastajien myötä harjoitusaikamme sekä ryhmien rakenne hieman muuttuvat. Toiminnan suunnittelusta ja koordinoinnista vastaa  Jösö Mäkipää. Valmmenustiimiin kuuluvat myös Juuso Weltheim ja Janne Kaartti. Junnutoimintaa tehdään tavoitteellisesti, mutta keskiössä on ilon kautta tekeminen, padel on ennen kaikkea hauska ja sosiaalinen harrastus, joka sopii kaikille!

  • Ryhmiin ilmoittaudutaan koko kevätkaudeksi ja samalla sitoudutaan kausimaksun maksamiseen kevään osalta.
  • Osallistuvien junnujen tulee olla Padel Lahti ry:n jäseniä, ohjeet liittymiseen seuran sivuilla.
  • Kevätkausi kestää 9.1.-28.5.2023
  • Kevätkaudelle treenikertoja on 17-19, riippuen ryhmästä
  • Treenejä ei järjestetä hiihtolomalla, pääsiäisenä eikä arkipyhinä
  • Ryhmät toteutetaan, mikäli niihin osallistuu riittävä määrä junioreita
  • Olemme hakeneet kaudelle 2023 Opetus ja Kulttuuriministeriöltä (OKM) tukea harrastamisen kustannusten hillitsemiseksi. Viestimme päätöksestä ja sen vaikutuksista toimintamaksuihin heti kun mahdollista. 
  • Huojennusta harrastamisen kustannuksiin voi hakea seuran hallitukselta laatimalla vapaamuotoisen viestin seuran puheenjohtajalle Maija Mäkipäälle (makipaamaija@gmail.com).
  • Lisäksi tukea harrastamisen kustannuksiin voi myös anoa Payback Lahti yhdistykseltä, josta lisätietoja osoitteesta paybacklahti.fi

Lisätietoja: Jösö Mäkipää p. 050 491 8039
Ilmoittautumiset ryhmiin: jsmakipaa@gmail.com 
Alta löydät kevään ryhmät!_

 

Kevään ryhmät:

Pikkujunnut 6–8-vuotiaat (TÄYNNÄ!)
Ma klo 15:45-17:15
(ei  hiihtolomalla,10.4., 1.5.)

Tämä ryhmä sopii lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan padelin. Lajia otetaan haltuun ja opetellaan mm. leikin varjolla. Treeni kestää puolitoista tuntia, josta kentällä ollaan vähintään tunti. Treenit sisältävät vaihtelevasti vapaampaa sekä ohjattua toimintaa, padel tekniikkaa, soveltavia harjoitteita, sekä kehonhallintaa.  Harjoituksia keväällä 17 kertaa.
Vastuuvetäjät: Jösö Mäkipää, Janne Kaartti, Juuso Veltheim
Hinta:  215 €


Aloittelevat nuoret 9-12-vuotiaat (2 paikkaa vapaana)

Ma klo 15:45-17:15  (ei  hiihtolomalla,10.4., 1.5.)

Tämä ryhmä sopii padelista kiinnostuneille junioreille, joilla ei vielä ole kokemusta lajista tai vahvaa harrastetaustaa muista
mailapeleistä. Treeni kestää puolitoista tuntia, josta kentällä ollaan vähintään tunti. Treenit sisältävät vaihtelevasti vapaampaa sekä ohjattua toimintaa, padel tekniikkaa, soveltavia harjoitteita, sekä kehonhallintaa.  Harjoituksia keväällä 17 kertaa.
Vastuuvetäjät: Jösö Mäkipää, Janne Kaartti, Juuso Veltheim
Hinta:  215€

 

Aloittelevat nuoret 10-14-vuotiaat (1 paikka vapaana)
Ti klo 15:15-16:45 (Ei hiihtolomalla)

Tämä ryhmä sopii padeliin tutustuville ja vähemmän mailapelejä pelanneille. Treeni kestää puolitoista tuntia ja kenttäaikaa on vähintään tunti. Lajiharjoitteliun tueksi harjoittelu sisältää monipuolisesti kehonhallintaan ja koordinaation liittyviä osioita.
Harjoituksia keväällä 19 kertaa.
Vastuuvetäjä:  Jösö Mäkipää
Hinta:  240€

 

Aloittelevat nuoret 10-14-vuotiaat (TÄYNNÄ!)
Ke klo 15:15-16:45
(Ei hiihtolomalla)

Tämä ryhmä sopii padeliin tutustuville ja vähemmän mailapelejä pelanneille.
Treeni kestää puolitoista tuntia ja kenttäaikaa on vähintään tunti. Lajiharjoitteliun tueksi harjoittelu sisältää monipuolisesti kehonhallintaan ja koordinaation liittyviä osioita.
Harjoituksia keväällä 19 kertaa.
Vastuuvetäjät: Jösö Mäkipää, Janne Kaartti
Hinta:  240€

 

Nuoret harraste, 10-14-vuotiaat (1 paikka vapaana)
To klo 15:30-17:15 (ei hiihtoloma, 18.5.)

Tämä ryhmä sopii padelia jo vähintään vuoden harrastaneille junnuille tai useamman vuoden mailapelejä pelanneille nuorille. Harjoitukset kestävät 1h45min, josta kentällä ollaan 1,5h. Osana harjoitusta tehdään verryttelyt, fysiikka- ja motoriikka osiot. Harjoituksia keväällä 18 kertaa
Vastuuvetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta:  260€

 

Nuoret harraste 13-17-vuotiaat (TÄYNNÄ!)
Pe klo 15:00-17:00 (Ei hiihtolomalla, pääsiäisenä)

Tämä ryhmä on tarkoitettu mailapelejä jonkun verran pelanneille ja padelia jo
harrastaneille nuorille. Treeni kestää 2 tuntia, josta kentällä ollaan puolitoista tuntia. Kenttä ja lajiharjoittelun lisäksi toiminta sisältää fysiikka- ja motoriikkaharjoittelua tukemaan yleisten liikuntataitojen kehittymistä. Harjoituksia keväällä 18 kertaa.
Vastuuvetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta:  260€

 

Nuorten Harraste 2- ryhmä 13-17-vuotiaat (TÄYNNÄ!)
Su klo 10:30-12:30
(Ei hiihtolomalla, pääsiäisenä 9.4.)

Tämä ryhmä on tarkoitettu padelia jo harrastaneille nuorille ja niille, jotka suunnittelevat osallistumista turnauksiin ja pelitapahtumiin. Treeni kestää kaksi tuntia, josta kentällä ollaan puolitoista tuntia. Kenttä ja lajiharjoittelun lisäksi toiminta sisältää fysiikka- ja motoriikkaharjoittelua tukemaan yleisten liikuntataitojen kehittymistä. Harjoituksia keväällä 18 kertaa.
Vastuuvetäjä: Jösö Mäkipää
Hinta:  260€