JUNNUTOIMINTA

Padel Lahden junnutoiminta on käynnistynyt! Tarjolla on junnujen omia ryhmiä. Toimintaan ovat tervetulleita niin aloitteilijat kuin lajia jo harrastaneet junnut.

Junnutreenit joka perjantaina!

Joka perjantai on junnujen pelailut klo 15-16.30. Perjantain pelit ovat vähemmän pelanneille tai mailapeleistä vasta hiljattain innostuneille taitureille.  Sessiot sisältävät erilasia lajia tukevia harjoitteita, tekniikka treeniä sekä pelailua padel Lahden ohjaajien johdolla. Osallistujien ikähaarukka on 8-15 vuotta ja harjoitteet / pelit pyritään järjestämään niin, että kaikille on mahdollisimman saman tasoisia pelikavereita.  

Perjantain pelit on hyvä paikka tulla mukaan padeliin matalalla kynnyksellä. Jokaiselle kerralle mahtuu mukaan 12 pelaajaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Peleille voi myös varata vakipaikan ja ilmoittaa, mikäli ei pääse mukaan!

Pelisession hinta on 10 €/hlö/krt.  Ilmoittautumiset: info@padellahti.fi

Lisätietoja: Mikko Kurki p. 044 333 0133

Mailataitureiden sunnuntai treenit!

Sunnuntai aamuisin klo 9-10.30 on treenit enemmän pelanneille, padelissa jo edistyneille junnuille.  Treenit sopivat myös mailataitureille, joilla on pidempi lajitausta jossain muussa mailapelissä.

Treenin hinta on 15€/hlö/krt. Treeneihin tulee ilmoittautua aina perjantaihin mennessä tai niihin voi varata vakipaikan ja ilmoittaa, mikäli ei pääse mukaan. 

Lisätietoja Mikko Kurki p. 044 3330133 ja  ilmoittautumiset info@padellahti.fi